فهرس المقالات Mohammad Erfan Bahrami المقاله 1 - بررسی اثرات شیمیایی، میکروبی و حسی اضافه نمودن ملاس چغندرقند تصفیه شده با روش خاک بنتونیت به فرمولاسیون حلوا ارده مهشید حسنی تبار مسعود هنرور نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 10 , پاییز 1397 المقاله 2 - بررسی اثر فرآیند استخراج به روشهای پرکولاسیون و مایکروویو بر ترکیبات زیست فعال جلبک قرمز Gracilariacorticata 10.30495/jfst.2021.1923459.1702 آتوسا شاعری مسعود هنرور نرگس مورکی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 16 , بهار 1403 المقاله 3 - بررسی امکان کاربرد فرآوردههای جنبیصنایع قند در تولید جوندهکش (موشهای سوری) 20.1001.1.24234966.1402.15.3.14.6 10.30495/jfst.2021.1916945.1688 فائزه لطفی حقیقت مسعود هنرور نگار پناهی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 15 , پاییز 1402