فهرس المقالات نرگس مورکی المقاله 1 - Feasibility study of reducing histamine and heavy metal in Iranian fermented fish sauce by adding Mahdavi wheat bran Nargess Mooraki Marjaneh Sedaghati Food and Health , العدد 1 , السنة 4 , زمستان 2021 المقاله 2 - امکان سنجی تولید کلوچه فومن با جایگزینی شکرقهوه ای و پودر شیرین کننده طبیعی استویا به جای شکر سفیددر مغزی کلوچه 10.30495/jftn.2023.69572.11223 سیده بهاره میرپوریان مسعود هنرور نرگس مورکی علوم غذایی و تغذیه , العدد 80 , السنة 20 , پاییز 1402 المقاله 3 - بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنولی از جلبک Caulerpa sertularioides با روش مایکروویو یاسمین فیاض مسعود هنرور نرگس مورکی علوم غذایی و تغذیه , العدد 70 , السنة 18 , بهار 1400 المقاله 4 - بهینه سازی استخراج عصاره برگ گیاه (Eruca sativa )خندل به روش مایکروویو و کاربرد آن در ماریناد فیله (Huso huso )بلوگا پریسا سلامی نرگس مورکی مسعود هنرور علوم غذایی و تغذیه , العدد 72 , السنة 18 , پاییز 1400 المقاله 5 - Optimized Purification of Free Amino Acids from Molasses by Nanofiltration Membrane 10.30495/jfbt.2023.20757 M. Varaee M. Honarvar M. H. Eikani M. R. Omidkhah N. Mooraki Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 24 , السنة 13 , زمستان 1402 المقاله 6 - بررسی اثر فرآیند استخراج به روشهای پرکولاسیون و مایکروویو بر ترکیبات زیست فعال جلبک قرمز Gracilariacorticata 10.30495/jfst.2021.1923459.1702 آتوسا شاعری مسعود هنرور نرگس مورکی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 16 , بهار 1403 المقاله 7 - مروری بر کاربرد پلاسمای سرد در نگهداری فرآوردههای آبزیان 10.30495/jfst.2023.1992921.1878 نرگس مورکی مسعود هنرور آناهیتا طالب رضا نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا