فهرس المقالات نرگس مورکی المقاله 1 - Feasibility study of reducing histamine and heavy metal in Iranian fermented fish sauce by adding Mahdavi wheat bran Nargess Mooraki Marjaneh Sedaghati Food and Health , العدد 1 , السنة 4 , زمستان 2021 المقاله 2 - امکان سنجی تولید کلوچه فومن با جایگزینی شکرقهوه ای و پودر شیرین کننده طبیعی استویا به جای شکر سفیددر مغزی کلوچه 10.30495/jftn.2023.69572.11223 سیده بهاره میرپوریان مسعود هنرور نرگس مورکی علوم غذایی و تغذیه , العدد 80 , السنة 20 , پاییز 1402 المقاله 3 - بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنولی از جلبک Caulerpa sertularioides با روش مایکروویو یاسمین فیاض مسعود هنرور نرگس مورکی علوم غذایی و تغذیه , العدد 70 , السنة 18 , بهار 1400 المقاله 4 - بهینه سازی استخراج عصاره برگ گیاه (Eruca sativa )خندل به روش مایکروویو و کاربرد آن در ماریناد فیله (Huso huso )بلوگا پریسا سلامی نرگس مورکی مسعود هنرور علوم غذایی و تغذیه , العدد 72 , السنة 18 , پاییز 1400 المقاله 5 - Optimized Purification of Free Amino Acids from Molasses by Nanofiltration Membrane 10.30495/jfbt.2023.20757 M. Varaee M. Honarvar M. H. Eikani M. R. Omidkhah N. Mooraki Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 24 , السنة 13 , زمستان 1402 المقاله 6 - بررسی اثر فرآیند استخراج به روشهای پرکولاسیون و مایکروویو بر ترکیبات زیست فعال جلبک قرمز Gracilariacorticata 10.30495/jfst.2021.1923459.1702 آتوسا شاعری مسعود هنرور نرگس مورکی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 59 , السنة 16 , بهار 1403 المقاله 7 - مروری بر کاربرد پلاسمای سرد در نگهداری فرآوردههای آبزیان 10.30495/jfst.2023.1992921.1878 نرگس مورکی مسعود هنرور آناهیتا طالب رضا نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا المقاله 8 - Investigating the effect of a chitosan coating supplemented with sugar beet leaf extract (Beta vulgaris L..) on the chemical, microbial, and sensory characteristics of sevruga fillets (Acipenser stellatus) during refrigerated storage Mohadeseh Talebi Haghgo Nargess Mooraki Masoud Honarvar Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 31 , السنة 14 , پاییز 2024