فهرس المقالات مرجانه صداقتی المقاله 1 - Feasibility study of reducing histamine and heavy metal in Iranian fermented fish sauce by adding Mahdavi wheat bran Nargess Mooraki Marjaneh Sedaghati Food and Health , العدد 1 , السنة 4 , زمستان 2021 المقاله 2 - Production and characterization of dairy dessert enrichment with <i>Sargassum angustifolium</i> algae 10.30495/fh.2023.70547.1124 Bahar Sarlak Marjaneh Sedaghati Nargess Mooraki Food and Health , العدد 2 , السنة 6 , بهار 2023 المقاله 3 - مروری بر روش های بیولوژیکی کاهش مایکوتوکسین در شیر و فرآورده های لبنی فرشته خیری مرجانه صداقتی فرآوری و ایمنی مواد غذایی , العدد 1 , السنة 2 , بهار 1401