List of Articles Masoud Honarvar Article 1 - ارزیابی اثرات آبیاری با چای کمپوست نوآورانه از پسماند غذایی بر روی برخی صفات گوجهفرنگی 10.30495/wsrcj.2022.19215 Nasim Golestanehzadeh Javad Razmi Masoud Honarvar Journal of Water and Soil Resources Conservation , Issue 5 , Year , Winter 2022 Article 2 - شناسایی ترکیبات شیمیایی و مقدار کربوهیدرات های محلول در مان شکر تیغال (Trehala manna) 10.30495/jftn.2022.65589.11177 Farzaneh Darikvand Mehrdad Ghavami Mustafa Ghanadian M. Honarvar Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 76 , Year , Winter 2023 Article 3 - استفاده از ضایعات صنایع غذایی و کشاورزی جهت کشت انواع جلبک 10.30495/jftn.2022.62411.11144 yasamin fayaz Masoud Honarvar Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 75 , Year , Autumn 2023 Article 4 - امکان سنجی تولید کلوچه فومن با جایگزینی شکرقهوه ای و پودر شیرین کننده طبیعی استویا به جای شکر سفیددر مغزی کلوچه 10.30495/jftn.2023.69572.11223 S. B. Mirpourian M. Honarvar N. Mooraki Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 80 , Year , Winter 2024 Article 5 - مروری بر اقتصاد زیستی چرخشی پسماندهای غذایی تفکیک نشده به کمک حشرات 10.30495/jftn.2022.69618.11224 Nassim Golestanehzadeh M. Honarvar Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 79 , Year , Autumn 2024 Article 6 - بررسی کارایی پوست انار در حذف نیکل و کروم از پساب صنعتی و طراحی آزمایش به روش سطح پاسخ Nasrin Hashemi Masoud Honarvar Elahe Gharekhani Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 82 , Year , Spring 2024 Article 7 - بررسی میزان ترکیبات فنلی در انواع شکر حاصل از مراحل مختلف فرایند کریستالیزاسیون طی 2 سال نگهداری مسعود Honarvar فاطمه Seyed Sajadi احمد Kalbasi Ashtari کامبیز Larijani بابک Delkhosh پرنیان Motaghian Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 44 , Year , Winter 2014 Article 8 - بررسی امکان اندازهگیری ترکیبات فنولی حلقوی در شکر قهوهای به روش DFT P. Mesgaran Karimi M. Honarvar Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 62 , Year , Summer 2019 Article 9 - تاثیر جایگزینی غلظتهای مختلف شربت گلوکز و شربت ساکارز بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی عسل ایرانی M. Honarvar Z. Farhadian Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 52 , Year , Winter 2016 Article 10 - بررسی تأثیر افزودن ملاس بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست Alyeh Hashemi Khebreh Masoud Honarvar Seyyed Mahdi Seyedein Ardebili Homa Behmadi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 42 , Year , Summer 2014 Article 11 - تاثیر عوامل اقلیمی، نوع بذر و زمان برداشت بر کمیت و کیفیت تکنولوژیکی چغندرقند مناطق غرب ایران M. E. Bahrami M. Honarvar Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 54 , Year , Summer 2017 Article 12 - بررسی و مقایسه خصوصیات کیفی موثر بر فرآیند تصفیه در شکرخام وارداتی و تولید داخل M. E Bahrami مسعود Honarvar Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 46 , Year , Summer 2015 Article 13 - The evaluation of amino acid profiles in sugar beet industry 10.30495/jfbt.2022.20320 F. Sahraei M. Honarvar Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 23 , Year , Autumn 2024 Article 14 - Optimized Purification of Free Amino Acids from Molasses by Nanofiltration Membrane 10.30495/jfbt.2023.20757 M. Varaee M. Honarvar M. H. Eikani M. R. Omidkhah N. Mooraki Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 24 , Year , Winter 2024 Article 15 - Study on Predictive Models Relating Physico-chemical Properties of Iranian Royal Jelly and it’s Sensory Evaluation 10.30495/jfbt.2023.70605.10303 soheila kamyab Maryam Gharachorloo Masoud Honarvar Mehrdad Ghavami Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 26 , Year , Summer 2024 Article 16 - Lyophilization Process Effect Investigation on Quality Characteristics of Sugar used in Pharmaceutical Industry Fatemeh Seyedsadjadi M. Honarvar Ahmad Kalbasi Ashtari Mahmood Ghorannevis Hossein Bakhoda Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 29 , Year , Spring 2024 Article 17 - Optimization of the ultrasound-assisted extraction process of aspartic acid from molasses and its anti-scaling capability in sugar industry evaporators Morassa Mokhtarian M. Honarvar maryam mizani M. Ghavami Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 29 , Year , Spring 2024 Article 18 - Measurement of Morphological Characteristics of Raw Cane Sugar Crystals Using Digital Image Analysis M.E. Bahrami M. Honarvar Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 7 , Year , Spring 2024 Article 19 - Evaluation of the Antioxidant Activity of Massecuit III in Pasteurized Chocolate Milk Formulation E. Afrasiabi M. Honarvar M. Mizani Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 8 , Year , Winter 2024 Article 20 - Development of a New Model to Estimate the Technical Quality of Sugar Beet in the Semi – Arid Climate M. Honarvar I. Alimoradi Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 4 , Year , Winter 2024 Article 21 - مروری بر کاربرد پلاسمای سرد در نگهداری فرآوردههای آبزیان 10.30495/jfst.2023.1992921.1878 نرگس مورکی مسعود هنرور آناهیتا طالب رضا Journal of Innovation in Food Science and Technology , Upcoming Articles Article 22 - بررسیامکان ریزپوشانی بتالائین حاصل از ریشه چغندر قرمز و ارزیابی خصوصیات کاربردی وعملکردیآن 10.30495/jfst.2022.1959004.1796 Ghazal Hanifeh zadeh Masoud Honarvar Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 3 , Year , Autumn 2024 Article 23 - Application of Microwave-Assisted Method for Lutein Extraction from Pistachio Waste 10.22034/jon.2023.1995486.1244 Rama Ahmadi Masoud Honarvar Mehrdad Ghavami yousef Daali Journal of Nuts , Issue 0 , Year , Spring 2024