List of Articles مسعود هنرور Article 1 - ارزیابی اثرات آبیاری با چای کمپوست نوآورانه از پسماند غذایی بر روی برخی صفات گوجهفرنگی 10.30495/wsrcj.2022.19215 Nasim Golestanehzadeh Javad Razmi Masoud Honarvar Journal of Water and Soil Resources Conservation , Issue 5 , Year , Winter 2022 Article 2 - شناسایی ترکیبات شیمیایی و مقدار کربوهیدرات های محلول در مان شکر تیغال (Trehala manna) 10.30495/jftn.2022.65589.11177 Farzaneh Darikvand Mehrdad Ghavami Mustafa Ghanadian M. Honarvar Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 76 , Year , Winter 2023 Article 3 - استفاده از ضایعات صنایع غذایی و کشاورزی جهت کشت انواع جلبک 10.30495/jftn.2022.62411.11144 yasamin fayaz Masoud Honarvar Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 75 , Year , Autumn 2023 Article 4 - امکان سنجی تولید کلوچه فومن با جایگزینی شکرقهوه ای و پودر شیرین کننده طبیعی استویا به جای شکر سفیددر مغزی کلوچه 10.30495/jftn.2023.69572.11223 S. B. Mirpourian M. Honarvar N. Mooraki Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 80 , Year , Winter 2024 Article 5 - مروری بر اقتصاد زیستی چرخشی پسماندهای غذایی تفکیک نشده به کمک حشرات 10.30495/jftn.2022.69618.11224 Nassim Golestanehzadeh M. Honarvar Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 79 , Year , Autumn 2024 Article 6 - بررسی کارایی پوست انار در حذف نیکل و کروم از پساب صنعتی و طراحی آزمایش به روش سطح پاسخ Nasrin Hashemi Masoud Honarvar Elahe Gharekhani Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 82 , Year , Spring 2024 Article 7 - بررسی میزان ترکیبات فنلی در انواع شکر حاصل از مراحل مختلف فرایند کریستالیزاسیون طی 2 سال نگهداری مسعود Honarvar فاطمه Seyed Sajadi احمد Kalbasi Ashtari کامبیز Larijani بابک Delkhosh پرنیان Motaghian Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 44 , Year , Winter 2014 Article 8 - بررسی امکان اندازهگیری ترکیبات فنولی حلقوی در شکر قهوهای به روش DFT P. Mesgaran Karimi M. Honarvar Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 62 , Year , Summer 2019 Article 9 - تاثیر جایگزینی غلظتهای مختلف شربت گلوکز و شربت ساکارز بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی عسل ایرانی M. Honarvar Z. Farhadian Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 52 , Year , Winter 2016 Article 10 - بررسی تأثیر افزودن ملاس بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست Alyeh Hashemi Khebreh Masoud Honarvar Seyyed Mahdi Seyedein Ardebili Homa Behmadi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 42 , Year , Summer 2014 Article 11 - تاثیر عوامل اقلیمی، نوع بذر و زمان برداشت بر کمیت و کیفیت تکنولوژیکی چغندرقند مناطق غرب ایران M. E. Bahrami M. Honarvar Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 54 , Year , Summer 2017 Article 12 - بررسی و مقایسه خصوصیات کیفی موثر بر فرآیند تصفیه در شکرخام وارداتی و تولید داخل M. E Bahrami مسعود Honarvar Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 46 , Year , Summer 2015 Article 13 - The evaluation of amino acid profiles in sugar beet industry 10.30495/jfbt.2022.20320 F. Sahraei M. Honarvar Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 23 , Year , Autumn 2024 Article 14 - Optimized Purification of Free Amino Acids from Molasses by Nanofiltration Membrane 10.30495/jfbt.2023.20757 M. Varaee M. Honarvar M. H. Eikani M. R. Omidkhah N. Mooraki Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 24 , Year , Winter 2024 Article 15 - Study on Predictive Models Relating Physico-chemical Properties of Iranian Royal Jelly and it’s Sensory Evaluation 10.30495/jfbt.2023.70605.10303 soheila kamyab Maryam Gharachorloo Masoud Honarvar Mehrdad Ghavami Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 26 , Year , Summer 2024 Article 16 - Lyophilization Process Effect Investigation on Quality Characteristics of Sugar used in Pharmaceutical Industry Fatemeh Seyedsadjadi M. Honarvar Ahmad Kalbasi Ashtari Mahmood Ghorannevis Hossein Bakhoda Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 29 , Year , Spring 2024 Article 17 - Optimization of the ultrasound-assisted extraction process of aspartic acid from molasses and its anti-scaling capability in sugar industry evaporators Morassa Mokhtarian M. Honarvar maryam mizani M. Ghavami Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 29 , Year , Spring 2024 Article 18 - Measurement of Morphological Characteristics of Raw Cane Sugar Crystals Using Digital Image Analysis M.E. Bahrami M. Honarvar Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 7 , Year , Spring 2024 Article 19 - Evaluation of the Antioxidant Activity of Massecuit III in Pasteurized Chocolate Milk Formulation E. Afrasiabi M. Honarvar M. Mizani Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 8 , Year , Winter 2024 Article 20 - Development of a New Model to Estimate the Technical Quality of Sugar Beet in the Semi – Arid Climate M. Honarvar I. Alimoradi Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 4 , Year , Winter 2024 Article 21 - مروری بر کاربرد پلاسمای سرد در نگهداری فرآوردههای آبزیان 10.71810/jfst.2024.1004753 آناهیتا طالب رضا نرگس مورکی مسعود هنرور Journal of Innovation in Food Science and Technology , Upcoming Articles Article 22 - بررسیامکان ریزپوشانی بتالائین حاصل از ریشه چغندر قرمز و ارزیابی خصوصیات کاربردی وعملکردیآن 10.30495/jfst.2022.1959004.1796 Ghazal Hanifeh zadeh Masoud Honarvar Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 61 , Year , Autumn 2024 Article 23 - بررسی کارایی جذب زیستی پوست انار در بهبود شاخص های آلودگی پساب صنعتی و بهینه سازی فرآیند با روش سطح پاسخ 10.71810/jfst.2024.1004807 Nasrin Hashemi Masoud Honarvar Elaheh Gharah Khani Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 63 , Year , Spring 2025 Article 24 - Application of Microwave-Assisted Method for Lutein Extraction from Pistachio Waste 10.22034/jon.2023.1995486.1244 Rama Ahmadi Masoud Honarvar Mehrdad Ghavami yousef Daali Journal of Nuts , Issue 0 , Year , Spring 2024 Article 25 - Investigating the effect of a chitosan coating supplemented with sugar beet leaf extract (Beta vulgaris L..) on the chemical, microbial, and sensory characteristics of sevruga fillets (Acipenser stellatus) during refrigerated storage Mohadeseh Talebi Haghgo Nargess Mooraki Masoud Honarvar Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 31 , Year , Autumn 2024 Article 26 - تولید ماریناد گرم از ماهی تیلاپیای نیل Oreochromis niloticus با استفاده از شکرپخت 2 و عصاره دود مایع 10.71810/jfst.2025.1200910 Nadia Ansari Nargess Mooraki Masoud Honarvar Journal of Innovation in Food Science and Technology , Upcoming Articles