List of Articles احمد کلباسی اشتری Article 1 - The effects of solar drying on drying kinetics and effective moisture diffusivity of pistachio nut Mohsen Mokhtarian Hamid Tavakolipour Ahmad Kalbasi-Ashtari Fatemeh Koushki Food and Health , Issue 5 , Year , Autumn 2021 Article 2 - تخمین ضایعات قندی در ملاس تولیدی کارخانه¬های شکر بر اساس کیفیت تکنولوژیکی چغندر قند مسعود هنرور احمد کلباسی اشتری خاطره کریمی Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 35 , Year , Autumn 2012 Article 3 - Lyophilization Process Effect Investigation on Quality Characteristics of Sugar used in Pharmaceutical Industry Fatemeh Seyedsadjadi M. Honarvar Ahmad Kalbasi Ashtari Mahmood Ghorannevis Hossein Bakhoda Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 29 , Year , Spring 2024 Article 4 - مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال 20.1001.1.24234966.1400.13.3.5.3 10.30495/jfst.2021.680650 موسی الرضا هوشمند دلیر حمید توکلی پور حسین چاجی احمد کلباسی اشتری پروین شرایعی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026 Article 5 - بهبود ماندگاری فیلهی ماهی قزلآلای رنگینکمان با استفاده از عصارهیآزاد و درونپوشانیشده گلبرگ زعفران (Crocus sativus L.) طی دوره نگهداری در یخچال 20.1001.1.24234966.1402.15.3.12.4 10.30495/jfst.2021.1927899.1716 Alia Khalili Hamid Tavakkolipour Leila Roozbeh-Nasiraie Ahmad Kalbasi-Ashtari Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 1402