List of Articles Hamid Tavakolipour Article 1 - امکان باز استفاده از محلول اسمزی در فرآیند آبگیری اسمزی سیب زرد لبنانی و بررسی ویژگی های کیفی محصول حمید توکلی پور حامد فاطمیان ارزو فتح ابادی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 1396 Article 2 - ارزیابی ویژگیهای بافتی و حسی پنیر پیتزای فرایند شده رژیمی برپایه نشاسته اصلاح شده و نمک حاصل از جلبک دریایی 10.30495/jfst.2021.1927399.1715 Motahhareh Nasiri Hamid Tavakkolipour Shila Safaeian Rezvan Mousavi Nadoshan Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 59 , Year , Spring 2027 Article 3 - مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال 20.1001.1.24234966.1400.13.3.5.3 10.30495/jfst.2021.680650 موسی الرضا هوشمند دلیر حمید توکلی پور حسین چاجی احمد کلباسی اشتری پروین شرایعی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026 Article 4 - بهبود ماندگاری فیلهی ماهی قزلآلای رنگینکمان با استفاده از عصارهیآزاد و درونپوشانیشده گلبرگ زعفران (Crocus sativus L.) طی دوره نگهداری در یخچال 20.1001.1.24234966.1402.15.3.12.4 10.30495/jfst.2021.1927899.1716 Alia Khalili Hamid Tavakkolipour Leila Roozbeh-Nasiraie Ahmad Kalbasi-Ashtari Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 1402 Article 5 - مطالعه فرایندتولید پودر خرما بر پایه افزودنیهای آرد گندم، ذرت و مالتو دکسترین و اندازه گیری پارامترهای فیزیکو شیمیایی آن زهرا نجار حمید توکلی پور مسعود شفافی زنوزی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 1394 Article 6 - مقایسه تأثیر عصاره مریم گلی و زیره سبز در جلوگیری از توکسین زایی قارچ آسپرژیلوس فلاووس در مغز پسته حمید توکلی پور لیلا زیرجانی مجید جوانمرد داخلی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 7 - تاثیرعصارة اتانولی پودر زرد چوبه بر پایداری اکسایشی روغن سویا 20.1001.1.24234966.1399.12.2.9.8 10.30495/jfst.2020.674019 عطیه علیزاده حمید توکلی پور محسن مختاریان Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 8 - بهینه یابی تولید ریز کپسول کیتوزوم حاوی هسته های زیست فعال ( تانن – اسید لینوائیک کانژوگه ) به روش سطح پاسخ Morteza Jamshid Eini حمید توکلی پور رضوان موسوی ندوشن محسن مختاریان Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 84 , Year , Autumn 2024