List of Articles رضوان موسوی ندوشن Article 1 - ارزیابی ویژگیهای بافتی و حسی پنیر پیتزای فرایند شده رژیمی برپایه نشاسته اصلاح شده و نمک حاصل از جلبک دریایی 10.30495/jfst.2021.1927399.1715 Motahhareh Nasiri Hamid Tavakkolipour Shila Safaeian Rezvan Mousavi Nadoshan Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1403 Article 2 - بررسی تولید فرآورده های خشک و شیرین از ماهی کپورنقره ای(Hypophthalmichthys molitrix) و اثرآن بر روی اسیدهای چرب و زمان ماندگاری درمحیط سرد S. Moeini R. Mosavi Nadoshan S. Aghayipour , Issue 2 , Year , Winter 2017 Article 3 - شناسایی و مطالعه ساختار جمعیت ماکروبنتوز در دریاچه گهر (استان لرستان) R. Mousavi Nadushan M.R. Fatemi N. Hasani , Issue 5 , Year , Summer 2014 Article 4 - بررسی اثر سطوح مختلف دمایی بر رشد پاروپای کالانویید دریایی (Acartia sp.) R. Mosavi Nadoshan S. Golmirzai , Issue 4 , Year , Winter 2014