فهرس المقالات رضوان موسوی ندوشن المقاله 1 - ارزیابی ویژگیهای بافتی و حسی پنیر پیتزای فرایند شده رژیمی برپایه نشاسته اصلاح شده و نمک حاصل از جلبک دریایی 10.30495/jfst.2021.1927399.1715 مطهره نصیری حمید توکلی پور شیلا صفائیان رضوان موسوی ندوشن نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 16 , بهار 1403 المقاله 2 - بررسی تولید فرآورده های خشک و شیرین از ماهی کپورنقره ای(Hypophthalmichthys molitrix) و اثرآن بر روی اسیدهای چرب و زمان ماندگاری درمحیط سرد سهراب معینی رضوان موسوی ندوشن ستاره آقایی پور پژوهش های علوم و فنون دریایی , العدد 2 , السنة 12 , تابستان 1396 المقاله 3 - شناسایی و مطالعه ساختار جمعیت ماکروبنتوز در دریاچه گهر (استان لرستان) رضوان موسوی ندوشن سید محمد رضا فاطمی نفیسه حسنی پژوهش های علوم و فنون دریایی , العدد 5 , السنة 9 , زمستان 1393 المقاله 4 - بررسی اثر سطوح مختلف دمایی بر رشد پاروپای کالانویید دریایی (Acartia sp.) رضوان موسوی ندوشن سمیرا گل میرزایی پژوهش های علوم و فنون دریایی , العدد 4 , السنة 9 , پاییز 1393