فهرس المقالات حمید توکلی پور المقاله 1 - امکان باز استفاده از محلول اسمزی در فرآیند آبگیری اسمزی سیب زرد لبنانی و بررسی ویژگی های کیفی محصول حمید توکلی پور حامد فاطمیان ارزو فتح ابادی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 9 , زمستان 1396 المقاله 2 - ارزیابی ویژگیهای بافتی و حسی پنیر پیتزای فرایند شده رژیمی برپایه نشاسته اصلاح شده و نمک حاصل از جلبک دریایی 10.30495/jfst.2021.1927399.1715 مطهره نصیری حمید توکلی پور شیلا صفائیان رضوان موسوی ندوشن نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 16 , بهار 1403 المقاله 3 - مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال 20.1001.1.24234966.1400.13.3.5.3 10.30495/jfst.2021.680650 موسی الرضا هوشمند دلیر حمید توکلی پور حسین چاجی احمد کلباسی اشتری پروین شرایعی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 13 , پاییز 1400 المقاله 4 - بهبود ماندگاری فیلهی ماهی قزلآلای رنگینکمان با استفاده از عصارهیآزاد و درونپوشانیشده گلبرگ زعفران (Crocus sativus L.) طی دوره نگهداری در یخچال 20.1001.1.24234966.1402.15.3.12.4 10.30495/jfst.2021.1927899.1716 عالیا خلیلی حمید توکلی پور لیلا روزبه نصیرائی احمد کلباسی اشتری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 15 , پاییز 1402 المقاله 5 - مطالعه فرایندتولید پودر خرما بر پایه افزودنیهای آرد گندم، ذرت و مالتو دکسترین و اندازه گیری پارامترهای فیزیکو شیمیایی آن زهرا نجار حمید توکلی پور مسعود شفافی زنوزی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 7 , زمستان 1394 المقاله 6 - مقایسه تأثیر عصاره مریم گلی و زیره سبز در جلوگیری از توکسین زایی قارچ آسپرژیلوس فلاووس در مغز پسته حمید توکلی پور لیلا زیرجانی مجید جوانمرد داخلی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 10 , تابستان 1397 المقاله 7 - تاثیرعصارة اتانولی پودر زرد چوبه بر پایداری اکسایشی روغن سویا 20.1001.1.24234966.1399.12.2.9.8 10.30495/jfst.2020.674019 عطیه علیزاده حمید توکلی پور محسن مختاریان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 12 , تابستان 1399