• معلومات عنا
  • خدمات
    • باحثون
    • للمؤلفين
    • رئیس التحرير
    • للمحررين
    • الحکم
    • للحَکَم
  • قائمة المجلات
  • طلب
  • اتصل بنا
  • الصفحة الرئيسية
  • معلومات عنا
  • اتصل بنا
  • تسجيل
  • دخول
  • طلب
البحث المتقدم
  • الصفحة الرئيسية
  • حمید توکلی پور

    فهرس المقالات حمید توکلی پور


  • المقاله

    1 - امکان باز استفاده از محلول اسمزی در فرآیند آبگیری اسمزی سیب زرد لبنانی و بررسی ویژگی های کیفی محصول
    حمید توکلی پور حامد فاطمیان ارزو فتح ابادی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 9 , زمستان 1396

  • المقاله

    2 - ارزیابی ویژگی‌های بافتی و حسی پنیر پیتزای فرایند شده رژیمی بر‌پایه نشاسته اصلاح شده و نمک حاصل از جلبک دریایی
    10.30495/jfst.2021.1927399.1715
    مطهره نصیری حمید توکلی پور شیلا صفائیان رضوان موسوی ندوشن
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 59 , السنة 16 , بهار 1403

  • المقاله

    3 - مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال
    20.1001.1.24234966.1400.13.3.5.3
    10.30495/jfst.2021.680650
    موسی الرضا هوشمند دلیر حمید توکلی پور حسین چاجی احمد کلباسی اشتری پروین شرایعی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 13 , پاییز 1400

  • المقاله

    4 - بهبود ماندگاری فیله‌ی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان با استفاده از عصاره‌یآزاد و درون‌پوشانیشده گلبرگ زعفران (Crocus sativus L.) طی دوره نگهداری در یخچال
    20.1001.1.24234966.1402.15.3.12.4
    10.30495/jfst.2021.1927899.1716
    عالیا خلیلی حمید توکلی پور لیلا روزبه نصیرائی احمد کلباسی اشتری
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 57 , السنة 15 , پاییز 1402

  • المقاله

    5 - مقایسه اثر بسته بندی با فیلم نانوکامپوزیت سه جزئی شامل پلی لاکتیک اسید، کیتوسان و نانوذرات دی‌اکسید تیتانیوم بر کیفیت و افزایش ماندگاری نان تست چاودار
    10.71810/jfst.2025.1004816
    زهرا سلطانی حمید توکلی پور مهسا تبری
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا

  • المقاله

    6 - مطالعه فرایندتولید پودر خرما بر پایه افزودنیهای آرد گندم، ذرت و مالتو دکسترین و اندازه گیری پارامترهای فیزیکو شیمیایی آن
    زهرا نجار حمید توکلی پور مسعود شفافی زنوزی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 7 , زمستان 1394

  • المقاله

    7 - مقایسه تأثیر عصاره مریم گلی و زیره سبز در جلوگیری از توکسین زایی قارچ آسپرژیلوس فلاووس در مغز پسته
    حمید توکلی پور لیلا زیرجانی مجید جوانمرد داخلی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 10 , تابستان 1397

  • المقاله

    8 - تاثیرعصارة اتانولی پودر زرد چوبه بر پایداری اکسایشی روغن سویا
    20.1001.1.24234966.1399.12.2.9.8
    10.30495/jfst.2020.674019
    عطیه علیزاده حمید توکلی پور محسن مختاریان
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 12 , تابستان 1399

  • المقاله

    9 - بهینه یابی تولید ریز کپسول کیتوزوم حاوی هسته های زیست فعال ( تانن – اسید لینوائیک کانژوگه ) به روش سطح پاسخ
    مرتضی جمشید عینی حمید توکلی پور رضوان موسوی ندوشن محسن مختاریان
    علوم غذایی و تغذیه , العدد 84 , السنة 21 , پاییز 1403

سند


Sanad is a platform for managing Azad University publications

الروابط


  • جامعة آزاد الإسلامية
  • Iranian Journals IndexedIn ISI

المراكز ذات الصلة


  • مكتب المرشد الأعلى
  • المؤسسة الرئاسية
  • وزارة العلوم والبحوث والتكنولوجيا
  • وزارة الصحة والتعليم الطبي
  • مركز التواصل المجتمعي (SAMS)

دعامة


الصفحات الرسمية



  • الصفحة الرئيسية
  • خريطة الموقع
  • جامعة آزاد الإسلامية
  • اتصل بنا

حقوق هذا الموقع الإلكتروني مملوكة لنظام SANAD Press Management. © 1442-1447

الصفحة الرئيسية| دخول| معلومات عنا| اتصل بنا|
[English] [فارسی] [en] [fa]
  • IAU
  • دخول