فهرس المقالات محسن مختاریان المقاله 1 - تعیین و مدلسازی ویژگیهای رئولوژیکی عصاره کدو تنبل (Cucurbita maxima) 20.1001.1.24234966.1400.13.4.9.9 10.30495/jfst.2021.680667 محسن مختاریان مرجان نوری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 13 , زمستان 1400 المقاله 2 - بررسی تأثیر پیش تیمارهای اتیل اولئات و فراصوت بر برخی ویژگیهای کیفی بامیه خشک شده به روش مادون قرمز محسن مختاریان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 9 , زمستان 1396 المقاله 3 - بررسی تاثیر جایگزینی صمغ کتیرا بر بهبود خصوصیات خمیری شدن آردهای برنج، ذرت و سیبزمینی توسط دستگاه تحلیلگر سریع ویسکوزیته مریم امیری حمید توکلیپور محسن مختاریان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 8 , تابستان 1395 المقاله 4 - بهینه یابی تولید ریز کپسول کیتوزوم حاوی هسته های زیست فعال ( تانن – اسید لینوائیک کانژوگه ) به روش سطح پاسخ مرتضی جمشید عینی حمید توکلی پور رضوان موسوی ندوشن محسن مختاریان علوم غذایی و تغذیه , العدد 84 , السنة 21 , پاییز 1403