List of Articles مهرداد قوامی Article 1 - شناسایی ترکیبات شیمیایی و مقدار کربوهیدرات های محلول در مان شکر تیغال (Trehala manna) 10.30495/jftn.2022.65589.11177 Farzaneh Darikvand Mehrdad Ghavami Mustafa Ghanadian M. Honarvar Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 76 , Year , Winter 2023 Article 2 - بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و چلاته کنندگی عصاره دارچین Leila Kamali Roosta Mehrdad Ghavami Amir Hossein Elhami Rad Reza Azizinezhad Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 42 , Year , Summer 2014 Article 3 - اثر اینتراستریفیکاسیون شیمیایی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط های پالم استئارین/ روغن کانولا M. Ashofteh M. Ghavami M. Gharachorloo Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 60 , Year , Winter 2019 Article 4 - Quantitative Changes in Ascorbic Acid and Chlorophyll Contents of Parsley (Petroselinum crispum) and Dill (Anethum graveolens) Harvested in Three Consecutive Months of Spring 10.30495/jfbt.2022.66836.10287 F. Mirmohammadmakki M. Gharachorloo M. Ghavami V. Abdossi R. Azizinezhad Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 25 , Year , Spring 2024 Article 5 - Study on Predictive Models Relating Physico-chemical Properties of Iranian Royal Jelly and it’s Sensory Evaluation 10.30495/jfbt.2023.70605.10303 soheila kamyab Maryam Gharachorloo Masoud Honarvar Mehrdad Ghavami Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 26 , Year , Summer 2024 Article 6 - Optimization of the ultrasound-assisted extraction process of aspartic acid from molasses and its anti-scaling capability in sugar industry evaporators Morassa Mokhtarian M. Honarvar maryam mizani M. Ghavami Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 29 , Year , Spring 2024 Article 7 - The Effect of Bleaching Process on the Physical and Chemical Characteristics of Canola and Sunflower Seed Oils M. Haji Hoseini M. Ghavami A. Heidary-Nasab M. Gharachorloo Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 5 , Year , Spring 2024 Article 8 - Evaluation of Changes in Phenolic Compounds of Two Varieties of Olives during the Course of Maturation S. Z. Bolandnazar S. H. Hoseini M. Servili M. Ghavami Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 4 , Year , Winter 2024 Article 9 - بررسی میزان ضایعات گوجه فرنگی در انواع حمل و نقل جاده ای در استان خراسان رضوی و کرمان( جنوب کرمان-جیرفت) 20.1001.1.27833410.1401.2.2.5.2 10.30495/qafj.2022.1967612.1040 Changiz Esfandyati Mehrdad Ghavami Vajihe Khezri Journal of Quality and Durability of Agricultural Products and Food Stuffs , Issue 4 , Year , Winter 2022 Article 10 - ترکیبات فنولیانگور یک پاد اکسنده طبیعی در نگهداری خصوصیاتکیفی و پایداری اکسیداتیو روغنحیوانی 10.30495/jfst.2022.1959677.1800 Ghazaleh Eghbal Mehrdad Ghavami Maryam Gharachorloo Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 62 , Year , Winter 2025 Article 11 - استخراج عصاره آنتیاکسیدانی دانه جو دو سر (Avena Sativa L.) توسط اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانیآن در تالو 20.1001.1.24234966.1402.15.2.3.3 10.30495/jfst.2020.1906490.1660 Leila Dastan Mehrdad Ghavami Neda Ahmadi Kamazani Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2024 Article 12 - Application of Microwave-Assisted Method for Lutein Extraction from Pistachio Waste 10.22034/jon.2023.1995486.1244 Rama Ahmadi Masoud Honarvar Mehrdad Ghavami yousef Daali Journal of Nuts , Issue 0 , Year , Spring 2024 Article 13 - امکان سنجی صمغ گیری و خنثی سازی روغن خام ذرت با استفاده از غشای پلی وینیلیدین فلوئوراید Maryam Rashidian مریم قراچورلو Manochehr Bahmaei مهرداد قوامی حسین میرسعید قاضی Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 84 , Year , Autumn 2024