List of Articles Maryam Gharachorloo Article 1 - مقایسه ویژگیهای روغن کنجد حاصل از پرس سرد، استخراج با حلال و تصفیه شده طی زمان ماندگاری 10.30495/jfh.2020.670753 S. Mirazizi M. Gharachorloo A. Sharifan Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2020 Article 2 - بررسی میزان فلزات سنگین در عضله و روغن ماهی سفید، کیلکای معمولی و کفال پوزه باریک S. Salehi Borban M. Gharachorloo F. Zamani Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2017 Article 3 - ترکیبات فنولیانگور یک پاد اکسنده طبیعی در نگهداری خصوصیاتکیفی و پایداری اکسیداتیو روغنحیوانی 10.30495/jfst.2022.1959677.1800 Ghazaleh Eghbal Mehrdad Ghavami Maryam Gharachorloo Journal of Innovation in Food Science and Technology , Upcoming Articles Article 4 - Investigation of Soybean Oil Bleaching by Using Walnut Shell 10.22034/jon.2020.1889666.1076 Zeynab Forouzan Sepehr Maryam Gharachorloo Shima Yousefi Journal of Nuts , Issue 2 , Year , Spring 2020 Article 5 - Evaluation of Oxidative Kinetics of Sunflower Oil Containing Green Tea Extract as a Natural Antioxidant under Rancimat Conditions Nadia Ahmadi Mehrdad Ghavami Ladan Rashidi Maryam Gharachorloo Leila Nateghi Food and Health , Issue 1 , Year , Spring 2024