List of Articles انوشه شریفان Article 1 - بررسی حضور پروتئین گیاهی سویا در تعدادی از محصولات گوشتی تجاری با آزمون PCR sara Bazyari Hamid Reza Zamani Zadeh Maryam Mizani Anoshe Sharifan Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 45 , Year , Winter 2015 Article 2 - تأثیر اینولین و گالاکتوالیگوساکاریدها بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ پری بیوتیک S. Mansouripour M. Mizani S. Rasouli A. Gavahee A. Sharifan Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 47 , Year , Autumn 2015 Article 3 - بررسی اثر ضد میکروبی عصاره سیر بر باکتریهایStaphylococous aureus وEscherichia coli در مدل غذایی گوشت مرغ آماده طبخ مریم Ranjbar انوشه Sharifan شاهرخ Shabani مهدی Amin Afshar Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 44 , Year , Winter 2014 Article 4 - مقایسه ویژگیهای روغن کنجد حاصل از پرس سرد، استخراج با حلال و تصفیه شده طی زمان ماندگاری 10.30495/jfh.2020.670753 S. Mirazizi M. Gharachorloo A. Sharifan Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2020 Article 5 - شناسایی تقلبات موجود در سوسیس و کالباس تهیه شده از گوشت گاو بر اساس شناسایی ژنهای میتوکندریایی گونههای حیوانی در استان تهران H.S , Hosseni فرزانه Tafvizi مریم Tajabadi Ebrahimi انوشه Sharifan Food Hygiene , Issue 1 , Year , Summer 2014 Article 6 - بررسی اثر اسانس گل گیاه سرخارگل (Echinacea pupurea) بر رشد و توانایی تولید مایکوتوکسین توسط قارچ آسپرژیلوس فلاووس Arezoo Malakouti Anousheh Sharifan Alireza Basiri Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Spring 2020 Article 7 - تغییرات ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی پروبیوتیک در پاسخ به افزودن عصاره چای سبز 10.30495/jfm.2022.674052 Nasrin Azarjam Ali Reza Shahab Lavasani Anooshe Sharifan Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Summer 2022