• درباره سند
  • خدمات سند
    • نویسندگان
    • برای نویسندگان
    • سردبیر
    • برای سردبیران
    • داور
    • برای داوران
  • نشریات سند
  • درخواست سامانه
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • انوشه شریفان

    فهرست مقالات انوشه شریفان


  • مقاله

    1 - بررسی حضور پروتئین گیاهی سویا در تعدادی از محصولات گوشتی تجاری با آزمون PCR
    سارا بازیاری حمید رضا زمانی زاده مریم میزانی انوشه شریفان
    علوم غذایی و تغذیه , شماره 45 , سال 12 , زمستان 1393

  • مقاله

    2 - تأثیر اینولین و گالاکتوالیگوساکاریدها بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ پری بیوتیک
    ثمر منصوری پور مریم میزانی سوسن رسولی عباس گواهی انوشه شریفان
    علوم غذایی و تغذیه , شماره 47 , سال 12 , تابستان 1394

  • مقاله

    3 - بررسی اثر ضد میکروبی عصاره سیر بر باکتری‌هایStaphylococous aureus وEscherichia coli در مدل غذایی گوشت مرغ آماده طبخ
    مریم رنجبر انوشه شریفان شاهرخ شعبانی مهدی امین افشار
    علوم غذایی و تغذیه , شماره 44 , سال 11 , پاییز 1393

  • مقاله

    4 - مقایسه ویژگی‌های روغن کنجد حاصل از پرس سرد، استخراج با حلال و تصفیه شده طی زمان ماندگاری
    10.30495/jfh.2020.670753
    سلیمه سادات میرعزیزی مریم قراچورلو انوشه شریفان
    بهداشت مواد غذایی , شماره 5 , سال 9 , زمستان 1398

  • مقاله

    5 - شناسایی تقلبات موجود در سوسیس و کالباس تهیه شده از گوشت گاو بر اساس شناسایی ژن‌های میتوکندریایی گونه‌های حیوانی در استان تهران
    سید ابراهیم حسینی فرزانه تفویضی مریم تاج آبادی ابراهیمی انوشه شریفان
    بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 4 , بهار 1393

  • مقاله

    6 - بررسی اثر اسانس گل گیاه سرخارگل (Echinacea pupurea) بر رشد و توانایی تولید مایکوتوکسین توسط قارچ آسپرژیلوس فلاووس
    آرزو ملکوتی انوشه شریفان علیرضا بصیری
    میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 7 , بهار 1399

  • مقاله

    7 - تغییرات ویژگی‎های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی پروبیوتیک در پاسخ به افزودن عصاره چای سبز
    10.30495/jfm.2022.674052
    نسرین آذرجم علیرضا شهاب لواسانی انوشه شریفان
    میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 9 , بهار 1401

  • مقاله

    8 - Bi-Layer packaging approach with Rosemary encapsulated on Nanochitosan for increasing Shelf Life of Sturgeon Fillets
    leila khoshboui lahijani Hamed Ahari Seyed Amir Ali Anvar Anousheh Sharifan
    Journal of Food Biosciences and Technology , شماره 31 , سال 14 , پاییز 2024

سکوی نشر دانش


سند یا سکوی نشر دانش ،سامانه ای جهت مدیریت حوزه علمی و پژوهشی نشریات دانشگاه آزاد می باشد

پیوندهای سایت


  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • فهرست نشریات معتبر وزارت عتف
  • فهرست نشریات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

مراکز مرتبط


  • پایگاه دفتر مقام معظم رهبری
  • نهاد ریاست جمهوری
  • وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
  • وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی
  • مرکز ارتباطات مردمی(سامد)

پشتیبانی


  • تلفن : 02122222222
  • ایمیل : journals@iau.ac.ir

صفحات رسمی



  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود