فهرست مقالات انوشه شریفان مقاله 1 - بررسی حضور پروتئین گیاهی سویا در تعدادی از محصولات گوشتی تجاری با آزمون PCR سارا بازیاری حمید رضا زمانی زاده مریم میزانی انوشه شریفان علوم غذایی و تغذیه , شماره 45 , سال 12 , زمستان 1393 مقاله 2 - تأثیر اینولین و گالاکتوالیگوساکاریدها بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ پری بیوتیک ثمر منصوری پور مریم میزانی سوسن رسولی عباس گواهی انوشه شریفان علوم غذایی و تغذیه , شماره 47 , سال 12 , تابستان 1394 مقاله 3 - بررسی اثر ضد میکروبی عصاره سیر بر باکتریهایStaphylococous aureus وEscherichia coli در مدل غذایی گوشت مرغ آماده طبخ مریم رنجبر انوشه شریفان شاهرخ شعبانی مهدی امین افشار علوم غذایی و تغذیه , شماره 44 , سال 11 , پاییز 1393 مقاله 4 - مقایسه ویژگیهای روغن کنجد حاصل از پرس سرد، استخراج با حلال و تصفیه شده طی زمان ماندگاری 10.30495/jfh.2020.670753 سلیمه سادات میرعزیزی مریم قراچورلو انوشه شریفان بهداشت مواد غذایی , شماره 5 , سال 9 , زمستان 1398 مقاله 5 - شناسایی تقلبات موجود در سوسیس و کالباس تهیه شده از گوشت گاو بر اساس شناسایی ژنهای میتوکندریایی گونههای حیوانی در استان تهران سید ابراهیم حسینی فرزانه تفویضی مریم تاج آبادی ابراهیمی انوشه شریفان بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 4 , بهار 1393 مقاله 6 - بررسی اثر اسانس گل گیاه سرخارگل (Echinacea pupurea) بر رشد و توانایی تولید مایکوتوکسین توسط قارچ آسپرژیلوس فلاووس آرزو ملکوتی انوشه شریفان علیرضا بصیری میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 7 , بهار 1399 مقاله 7 - تغییرات ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی پروبیوتیک در پاسخ به افزودن عصاره چای سبز 10.30495/jfm.2022.674052 نسرین آذرجم علیرضا شهاب لواسانی انوشه شریفان میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 9 , بهار 1401 مقاله 8 - Bi-Layer packaging approach with Rosemary encapsulated on Nanochitosan for increasing Shelf Life of Sturgeon Fillets leila khoshboui lahijani Hamed Ahari Seyed Amir Ali Anvar Anousheh Sharifan Journal of Food Biosciences and Technology , شماره 31 , سال 14 , پاییز 2024