فهرست مقالات انوشه شریفان مقاله 1 - بررسی حضور پروتئین گیاهی سویا در تعدادی از محصولات گوشتی تجاری با آزمون PCR سارا بازیاری حمید رضا زمانی زاده مریم میزانی انوشه شریفان علوم غذایی و تغذیه , شماره 45 , سال 12 , زمستان 1393 مقاله 2 - تأثیر اینولین و گالاکتوالیگوساکاریدها بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ پری بیوتیک ثمر منصوری پور مریم میزانی سوسن رسولی عباس گواهی انوشه شریفان علوم غذایی و تغذیه , شماره 47 , سال 12 , تابستان 1394 مقاله 3 - بررسی اثر ضد میکروبی عصاره سیر بر باکتریهایStaphylococous aureus وEscherichia coli در مدل غذایی گوشت مرغ آماده طبخ مریم رنجبر انوشه شریفان شاهرخ شعبانی مهدی امین افشار علوم غذایی و تغذیه , شماره 44 , سال 11 , پاییز 1393 مقاله 4 - مقایسه ویژگیهای روغن کنجد حاصل از پرس سرد، استخراج با حلال و تصفیه شده طی زمان ماندگاری 10.30495/jfh.2020.670753 سلیمه سادات میرعزیزی مریم قراچورلو انوشه شریفان بهداشت مواد غذایی , شماره 5 , سال 9 , زمستان 1398 مقاله 5 - شناسایی تقلبات موجود در سوسیس و کالباس تهیه شده از گوشت گاو بر اساس شناسایی ژنهای میتوکندریایی گونههای حیوانی در استان تهران سید ابراهیم حسینی فرزانه تفویضی مریم تاج آبادی ابراهیمی انوشه شریفان بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 4 , بهار 1393 مقاله 6 - بررسی اثر اسانس گل گیاه سرخارگل (Echinacea pupurea) بر رشد و توانایی تولید مایکوتوکسین توسط قارچ آسپرژیلوس فلاووس آرزو ملکوتی انوشه شریفان علیرضا بصیری میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 7 , بهار 1399 مقاله 7 - تغییرات ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی پروبیوتیک در پاسخ به افزودن عصاره چای سبز 10.30495/jfm.2022.674052 نسرین آذرجم علیرضا شهاب لواسانی انوشه شریفان میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 9 , بهار 1401