• معلومات عنا
  • خدمات
    • باحثون
    • للمؤلفين
    • رئیس التحرير
    • للمحررين
    • الحکم
    • للحَکَم
  • قائمة المجلات
  • طلب
  • اتصل بنا
  • الصفحة الرئيسية
  • معلومات عنا
  • اتصل بنا
  • تسجيل
  • دخول
  • طلب
البحث المتقدم
  • الصفحة الرئيسية
  • انوشه شریفان

    فهرس المقالات انوشه شریفان


  • المقاله

    1 - بررسی حضور پروتئین گیاهی سویا در تعدادی از محصولات گوشتی تجاری با آزمون PCR
    سارا بازیاری حمید رضا زمانی زاده مریم میزانی انوشه شریفان
    علوم غذایی و تغذیه , العدد 45 , السنة 12 , زمستان 1393

  • المقاله

    2 - تأثیر اینولین و گالاکتوالیگوساکاریدها بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ پری بیوتیک
    ثمر منصوری پور مریم میزانی سوسن رسولی عباس گواهی انوشه شریفان
    علوم غذایی و تغذیه , العدد 47 , السنة 12 , تابستان 1394

  • المقاله

    3 - بررسی اثر ضد میکروبی عصاره سیر بر باکتری‌هایStaphylococous aureus وEscherichia coli در مدل غذایی گوشت مرغ آماده طبخ
    مریم رنجبر انوشه شریفان شاهرخ شعبانی مهدی امین افشار
    علوم غذایی و تغذیه , العدد 44 , السنة 11 , پاییز 1393

  • المقاله

    4 - مقایسه ویژگی‌های روغن کنجد حاصل از پرس سرد، استخراج با حلال و تصفیه شده طی زمان ماندگاری
    10.30495/jfh.2020.670753
    سلیمه سادات میرعزیزی مریم قراچورلو انوشه شریفان
    بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 9 , زمستان 1398

  • المقاله

    5 - شناسایی تقلبات موجود در سوسیس و کالباس تهیه شده از گوشت گاو بر اساس شناسایی ژن‌های میتوکندریایی گونه‌های حیوانی در استان تهران
    سید ابراهیم حسینی فرزانه تفویضی مریم تاج آبادی ابراهیمی انوشه شریفان
    بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 4 , بهار 1393

  • المقاله

    6 - بررسی اثر اسانس گل گیاه سرخارگل (Echinacea pupurea) بر رشد و توانایی تولید مایکوتوکسین توسط قارچ آسپرژیلوس فلاووس
    آرزو ملکوتی انوشه شریفان علیرضا بصیری
    میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 7 , بهار 1399

  • المقاله

    7 - تغییرات ویژگی‎های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی پروبیوتیک در پاسخ به افزودن عصاره چای سبز
    10.30495/jfm.2022.674052
    نسرین آذرجم علیرضا شهاب لواسانی انوشه شریفان
    میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1401

  • المقاله

    8 - Bi-Layer packaging approach with Rosemary encapsulated on Nanochitosan for increasing Shelf Life of Sturgeon Fillets
    leila khoshboui lahijani Hamed Ahari Seyed Amir Ali Anvar Anousheh Sharifan
    Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 31 , السنة 14 , پاییز 2024

سند


Sanad is a platform for managing Azad University publications

الروابط


  • جامعة آزاد الإسلامية
  • Iranian Journals IndexedIn ISI

المراكز ذات الصلة


  • مكتب المرشد الأعلى
  • المؤسسة الرئاسية
  • وزارة العلوم والبحوث والتكنولوجيا
  • وزارة الصحة والتعليم الطبي
  • مركز التواصل المجتمعي (SAMS)

دعامة


الصفحات الرسمية



  • الصفحة الرئيسية
  • خريطة الموقع
  • جامعة آزاد الإسلامية
  • اتصل بنا

حقوق هذا الموقع الإلكتروني مملوكة لنظام SANAD Press Management. © 1442-1447

الصفحة الرئيسية| دخول| معلومات عنا| اتصل بنا|
[English] [فارسی] [en] [fa]
  • IAU
  • دخول