فهرس المقالات حامد اهری المقاله 1 - ثبت و شناسایی ژن های توکسیک S.aureus جدا شده از ماهی تیلاپیا با تکنیک Multi plex PCR 10.30495/jftn.2022.66835.11210 نازنین نیاخلیلی حامد اهری بهاره نوروزی علوم غذایی و تغذیه , العدد 78 , السنة 20 , بهار 1402 المقاله 2 - تولید سس مایونز فرآویژه از تلقیح باکتریهای پروبیوتیکی ریزپوشانی شده با آلژینات و نشاسته مقاوم ذرت نیما محمدی مریم فهیم دانش حامد اهری محمد علی خسروی زنجانی علوم غذایی و تغذیه , العدد 42 , السنة 11 , بهار 1393 المقاله 3 - شبیهسازی سنسور زیستی جهت تشخیص سالمونلا تایفی به روش میکروکانتکت پلیمر قالب مولکولی سیدامیرعلی انوار ودود رضویلر بهروز اکبری آدرگانی عباسعلی مطلبی مغانجوقی حامد اهری علوم غذایی و تغذیه , العدد 51 , السنة 13 , تابستان 1395 المقاله 4 - ارزیابی بسته بندی با پوششهای 3% و 5% نانونقره بر پایه دی اکسید تیتانیوم در رشد قارچی نان های مصرفی حامد محمدی سیدامیرعلی انوار پیمان قجربیگی حامد اهری ایرج طوماری علوم غذایی و تغذیه , العدد 49 , السنة 13 , زمستان 1394 المقاله 5 - طراحی نانو بیوسنسور پلیمر قالب ملکولی مبتنی بر پتانسیومتری جهت تشخیص اگزوتوکسین باکتری استافیلوکوکوس ارئوس حامد اهری ودود رضویلر بهروز اکبری آدرگانی عباسعلی مطلبی علوم غذایی و تغذیه , العدد 41 , السنة 11 , زمستان 1392 المقاله 6 - سنتز نانوذره نقره با سدیم بروهیدرات به روش احیای شیمیایی جهت تولید نانوکامپوزیت نقره آنتیباکتریال زیستتخریبپذیر به روش Solution Blending تولید نانوکامپوزیت نقره آنتی باکتریال زیستتخریبپذیر 10.22034/jest.2021.50778.4994 زهرا طاعتی جفرودی حامد اهری نکیسا سهرابی حقدوست علوم و تکنولوژی محیط زیست , العدد 11 , السنة 22 , زمستان 1399 المقاله 7 - بررسی خواص پروبیوتیکی لاکتوباسیل های جدا شده از شیر گاو منعقد شده 20.1001.1.22518851.1401.17.2.12.9 10.30495/jvm.2022.1946618.1191 ساناز کوشا حامد اهری گیتی کریم سید امیر علی انوار میکروبیولوژی دامپزشکی , العدد 1 , السنة 17 , پاییز 1401 المقاله 8 - امکانسنجی تولید شکلات پروبیوتیک حاوی باکتری Bifidobacterium breve ریزپوشانی شده با آلژینات کلسیم و نشاسته مقاوم ذرت به روش امولسیون و بررسی میزان زندهمانی آن 20.1001.1.22518851.1396.13.2.7.2 نازنین السادات خیرخواهان حامد اهری غلامحسن اسدی میکروبیولوژی دامپزشکی , العدد 1 , السنة 13 , زمستان 1396 المقاله 9 - مطالعه خواص ضدمیکروبی پوشش نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات نقره 10.30495/jfh.2020.1885319.1251 مبینا پویامنش حامد اهری سید امیر علی انوار گیتی کریم بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 10 , تابستان 1399 المقاله 10 - تاثیر شستشو وحمل لاشه مرغ در دماهای مختلف ازکشتارگاه های غرب تهران تا محل عرضه ندا حسین نژاد یزدی حامد اهری افشین آخوندزاده میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 4 , تابستان 1396 المقاله 11 - شیوع پزودوموناس آئروژینوزا در گونه های مختلف میگوی اصفهان و چابهار در تابستان و پاییز و تاثیر فصل و محل عرضه بر آن 10.30495/jfm.2022.1955955.1772 سید مجید هاشمی ابراهیم رحیمی سید امیرعلی انوار حامد اهری مریم عطایی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 9 , پاییز 1401 المقاله 12 - استخراج، خالص سازی و ارزیابی خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی رنگدانه فیکواریترین سیانوباکتری خاکزی Nostoc sp. FA1 20.1001.1.20083068.1399.13.43.4.8 بهاره نوروزی امیر علی انوار حامد اهری دنیای میکروب ها , العدد 2 , السنة 13 , تابستان 1399 المقاله 13 - Study of the Effect of Quinoa Flour and Gellan Gum Replacement on the Physicochemical and Organoleptic Properties of Low-Fat Hamburgers Maryam Shariat Hamed Ahari Shadi Mahdikhani Sima Moradi Seyed Amir Ali Anvar Food and Health , العدد 1 , السنة 7 , بهار 2024