• معلومات عنا
  • خدمات
    • باحثون
    • للمؤلفين
    • رئیس التحرير
    • للمحررين
    • الحکم
    • للحَکَم
  • قائمة المجلات
  • طلب
  • اتصل بنا
  • الصفحة الرئيسية
  • معلومات عنا
  • اتصل بنا
  • تسجيل
  • دخول
  • طلب
البحث المتقدم
  • الصفحة الرئيسية
  • بهروز اکبری آدرگانی

    فهرس المقالات بهروز اکبری آدرگانی


  • المقاله

    1 - ارزیابی سطح آلودگی به جیوه در کپسول های روغن ماهی امگا- 3 استحصالی از ماهی های راسته کوسه و تن عرضه شده در شهر تهران به روش ولتامتری چرخه ای
    بهروز اکبری آدرگانی لطیفه نویدپور مریم شکرچی
    پاتوبیولوژی مقایسه ای , العدد 5 , السنة 9 , زمستان 1391

  • المقاله

    2 - ارزیابی برخی از ویژگی‌های عملکردی پکتین استخراجی از پوست انار به روش مایکروویو
    بهروز اکبری آدرگانی پگاه زیوری شایسته رضوان پوراحمد
    علوم غذایی و تغذیه , العدد 71 , السنة 18 , تابستان 1400

  • المقاله

    3 - بررسی ارزش تغذیه ‏ای برش‏های سیب‏ زمینی و پیاز سرخ شده در روغن‏های کنجد، کانولا و روغن مخصوص سرخ کردن
    10.30495/jftn.2021.19173
    نسیم نیک زاد مهرداد قوامی مهدی سیدین اردبیلی بهروز اکبری آدرگانی رضا عزیزی نژاد
    علوم غذایی و تغذیه , العدد 73 , السنة 19 , زمستان 1400

  • المقاله

    4 - بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از پنبه دانه به روش سطح پاسخ
    پریا شعبانی بهروز اکبری آدرگانی
    علوم غذایی و تغذیه , العدد 60 , السنة 15 , پاییز 1397

  • المقاله

    5 - طراحی نانو بیوسنسور پلیمر قالب ملکولی مبتنی بر پتانسیومتری جهت تشخیص اگزوتوکسین باکتری استافیلوکوکوس ارئوس
    حامد اهری ودود رضویلر بهروز اکبری آدرگانی عباسعلی مطلبی
    علوم غذایی و تغذیه , العدد 41 , السنة 11 , زمستان 1392

سند


Sanad is a platform for managing Azad University publications

الروابط


  • جامعة آزاد الإسلامية
  • Iranian Journals IndexedIn ISI

المراكز ذات الصلة


  • مكتب المرشد الأعلى
  • المؤسسة الرئاسية
  • وزارة العلوم والبحوث والتكنولوجيا
  • وزارة الصحة والتعليم الطبي
  • مركز التواصل المجتمعي (SAMS)

دعامة


الصفحات الرسمية



  • الصفحة الرئيسية
  • خريطة الموقع
  • جامعة آزاد الإسلامية
  • اتصل بنا

حقوق هذا الموقع الإلكتروني مملوكة لنظام SANAD Press Management. © 1442-1447

الصفحة الرئيسية| دخول| معلومات عنا| اتصل بنا|
[English] [فارسی] [en] [fa]
  • IAU
  • دخول