فهرس المقالات بهروز اکبری آدرگانی المقاله 1 - ارزیابی سطح آلودگی به جیوه در کپسول های روغن ماهی امگا- 3 استحصالی از ماهی های راسته کوسه و تن عرضه شده در شهر تهران به روش ولتامتری چرخه ای بهروز اکبری آدرگانی لطیفه نویدپور مریم شکرچی پاتوبیولوژی مقایسه ای , العدد 5 , السنة 9 , زمستان 1391 المقاله 2 - ارزیابی برخی از ویژگیهای عملکردی پکتین استخراجی از پوست انار به روش مایکروویو بهروز اکبری آدرگانی پگاه زیوری شایسته رضوان پوراحمد علوم غذایی و تغذیه , العدد 71 , السنة 18 , تابستان 1400 المقاله 3 - بررسی ارزش تغذیه ای برشهای سیب زمینی و پیاز سرخ شده در روغنهای کنجد، کانولا و روغن مخصوص سرخ کردن 10.30495/jftn.2021.19173 نسیم نیک زاد مهرداد قوامی مهدی سیدین اردبیلی بهروز اکبری آدرگانی رضا عزیزی نژاد علوم غذایی و تغذیه , العدد 73 , السنة 19 , زمستان 1400 المقاله 4 - بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از پنبه دانه به روش سطح پاسخ پریا شعبانی بهروز اکبری آدرگانی علوم غذایی و تغذیه , العدد 60 , السنة 15 , پاییز 1397 المقاله 5 - طراحی نانو بیوسنسور پلیمر قالب ملکولی مبتنی بر پتانسیومتری جهت تشخیص اگزوتوکسین باکتری استافیلوکوکوس ارئوس حامد اهری ودود رضویلر بهروز اکبری آدرگانی عباسعلی مطلبی علوم غذایی و تغذیه , العدد 41 , السنة 11 , زمستان 1392