فهرس المقالات مهدی سیدین اردبیلی المقاله 1 - بررسی ارزش تغذیه ای برشهای سیب زمینی و پیاز سرخ شده در روغنهای کنجد، کانولا و روغن مخصوص سرخ کردن 10.30495/jftn.2021.19173 نسیم نیک زاد مهرداد قوامی مهدی سیدین اردبیلی بهروز اکبری آدرگانی رضا عزیزی نژاد علوم غذایی و تغذیه , العدد 73 , السنة 19 , زمستان 1400 المقاله 2 - بررسی تأثیر نشاسته مقاوم بر خصوصیات کیفی بربری (فر پز) 10.30495/jftn.2022.19309 انوشه لطفی چنگیز اسفندیاری مهدی سیدین اردبیلی علوم غذایی و تغذیه , العدد 74 , السنة 19 , بهار 1401 المقاله 3 - بررسی اثر عصاره هیدروالکلی چای سبز بر خواص رئولوژیکی خمیر و بیاتی نان بربری 10.30495/jftn.2021.19178 غزاله قنبری مهدی سیدین اردبیلی مرجان دیانت علوم غذایی و تغذیه , العدد 73 , السنة 19 , زمستان 1400