فهرست مقالات بهروز اکبری آدرگانی مقاله 1 - ارزیابی سطح آلودگی به جیوه در کپسول های روغن ماهی امگا- 3 استحصالی از ماهی های راسته کوسه و تن عرضه شده در شهر تهران به روش ولتامتری چرخه ای بهروز اکبری آدرگانی لطیفه نویدپور مریم شکرچی پاتوبیولوژی مقایسه ای , شماره 5 , سال 9 , زمستان 1391 مقاله 2 - ارزیابی برخی از ویژگیهای عملکردی پکتین استخراجی از پوست انار به روش مایکروویو بهروز اکبری آدرگانی پگاه زیوری شایسته رضوان پوراحمد علوم غذایی و تغذیه , شماره 71 , سال 18 , تابستان 1400 مقاله 3 - بررسی ارزش تغذیه ای برشهای سیب زمینی و پیاز سرخ شده در روغنهای کنجد، کانولا و روغن مخصوص سرخ کردن 10.30495/jftn.2021.19173 نسیم نیک زاد مهرداد قوامی مهدی سیدین اردبیلی بهروز اکبری آدرگانی رضا عزیزی نژاد علوم غذایی و تغذیه , شماره 73 , سال 19 , زمستان 1400 مقاله 4 - بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از پنبه دانه به روش سطح پاسخ پریا شعبانی بهروز اکبری آدرگانی علوم غذایی و تغذیه , شماره 60 , سال 15 , پاییز 1397 مقاله 5 - طراحی نانو بیوسنسور پلیمر قالب ملکولی مبتنی بر پتانسیومتری جهت تشخیص اگزوتوکسین باکتری استافیلوکوکوس ارئوس حامد اهری ودود رضویلر بهروز اکبری آدرگانی عباسعلی مطلبی علوم غذایی و تغذیه , شماره 41 , سال 11 , زمستان 1392