فهرس المقالات مریم فهیم دانش المقاله 1 - بررسی پایداری اسیدهای چرب امگا-3 طی شرایط مختلف خشک کردن و نگهداری در اسپاگتی غنی شده نادیا پاشائی مانیا صالحی فر مریم فهیم دانش علوم غذایی و تغذیه , العدد 65 , السنة 17 , زمستان 1398 المقاله 2 - تولید سس مایونز فرآویژه از تلقیح باکتریهای پروبیوتیکی ریزپوشانی شده با آلژینات و نشاسته مقاوم ذرت نیما محمدی مریم فهیم دانش حامد اهری محمد علی خسروی زنجانی علوم غذایی و تغذیه , العدد 42 , السنة 11 , بهار 1393 المقاله 3 - ارائه فرمولاسیون جدید با استفاده از تمرهندی و پونه در زیتون پرورده مریم فهیم دانش سیده طیبه عزتی علوم غذایی و تغذیه , العدد 60 , السنة 15 , پاییز 1397