فهرس المقالات مانیا صالحی فر المقاله 1 - بررسی اثر استفاده از صمغهای دانه شاهی و پکتین بر ویژگیهای کیفی و ارگانولپتیکی ماکارونی فاقد گلوتن امیرحسین صراف مانیا صالحی فر لیدا شاهسونی مجرد علوم غذایی و تغذیه , العدد 61 , السنة 16 , زمستان 1397 المقاله 2 - بررسی پایداری اسیدهای چرب امگا-3 طی شرایط مختلف خشک کردن و نگهداری در اسپاگتی غنی شده نادیا پاشائی مانیا صالحی فر مریم فهیم دانش علوم غذایی و تغذیه , العدد 65 , السنة 17 , زمستان 1398 المقاله 3 - ارزیابیتأثیر سطوح مختلف مالتودکسترین و پروتئینآبپنیر تغلیظ شده بر ویژگیهایکیفیکیک روغنیکمچرب 10.30495/jfst.2022.1965132.1812 مریم عابدی مانیا صالحی فر بابک غیاثی طرزی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا المقاله 4 - بررسی قابلیت تولید نان بروتچن فاقد گلوتن با استفاده از آرد گندم سیاه و پودر هسته خرما 20.1001.1.24234966.1399.12.3.10.1 10.30495/jfst.2020.674368 سید محسن میر احمدی شریفی مانیا صالحی فر نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 12 , پاییز 1399