فهرس المقالات مریم قراچورلو المقاله 1 - مقایسه ویژگیهای روغن کنجد حاصل از پرس سرد، استخراج با حلال و تصفیه شده طی زمان ماندگاری 10.30495/jfh.2020.670753 سلیمه سادات میرعزیزی مریم قراچورلو انوشه شریفان بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 9 , زمستان 1398 المقاله 2 - بررسی میزان فلزات سنگین در عضله و روغن ماهی سفید، کیلکای معمولی و کفال پوزه باریک سارا صالحی بوربان مریم قراچورلو فریبا زمانی بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 6 , زمستان 1395 المقاله 3 - ترکیبات فنولیانگور یک پاد اکسنده طبیعی در نگهداری خصوصیاتکیفی و پایداری اکسیداتیو روغنحیوانی 10.30495/jfst.2022.1959677.1800 غزاله اقبال مهرداد قوامی مریم قراچورلو نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 62 , السنة 16 , زمستان 1403 المقاله 4 - Investigation of Soybean Oil Bleaching by Using Walnut Shell 10.22034/jon.2020.1889666.1076 Zeynab Forouzan Sepehr Maryam Gharachorloo Shima Yousefi Journal of Nuts , العدد 2 , السنة 11 , بهار 2020 المقاله 5 - Evaluation of Oxidative Kinetics of Sunflower Oil Containing Green Tea Extract as a Natural Antioxidant under Rancimat Conditions Nadia Ahmadi Mehrdad Ghavami Ladan Rashidi Maryam Gharachorloo Leila Nateghi Food and Health , العدد 1 , السنة 7 , بهار 2024