فهرس المقالات Ladan Rashidi المقاله 1 - مروری براستفاده از صمغها در تولید نانوکپسولهای بر پایه بیوپلیمر در تولید محصولات لبنی علیرضا سعیدگوهری لیلا ناطقی لادن رشیدی شیلا برنجی فرآوری و ایمنی مواد غذایی , العدد 5 , السنة 2 , زمستان 1401 المقاله 2 - بررسی تاثیر استفاده از اسانس گیاهان چویل، رزماری و اسطوخودوس بر میزان اسیدیته روغن کاملینا طی دوره نگهداری لیلا کیوانفر لیلا ناطقی لادن رشیدی رضوان پوراحمد حمید رشیدی نوده فرآوری و ایمنی مواد غذایی , العدد 5 , السنة 1 , زمستان 1400 المقاله 3 - بررسی مقایسهای پایداری اکسیداتیو، عدد پراکسید، عدد یدی با نوع، مقدار و فعالیت آنتیاکسیدان سنتزی استخراج شده از روغنهای خوراکی 20.1001.1.24234966.1398.11.4.12.8 10.30495/jfst.2019.545912 ژیلا شعبانی لادن رشیدی زهرا پیراوی ونک زهرا غلامی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 11 , زمستان 1398 المقاله 4 - Evaluation of Oxidative Kinetics of Sunflower Oil Containing Green Tea Extract as a Natural Antioxidant under Rancimat Conditions Nadia Ahmadi Mehrdad Ghavami Ladan Rashidi Maryam Gharachorloo Leila Nateghi Food and Health , العدد 1 , السنة 7 , بهار 2024