فهرس المقالات Zahra pivari المقاله 1 - Determination of antioxidant and antibacterial properties of <i>Ferulago angulata</i> extract obtained by maceration method and ultrasound-assisted 10.30495/fh.2023.68488.1115 Seyedeh Akram Mousavi Leila Nateghi Majid Javanmard Dakheli Yousef Ramezan Zahra Piravi-Vanak ladan Rashidi Food and Health , العدد 2 , السنة 6 , بهار 2023 المقاله 2 - ترکیب اسیدچرب و استرول روغن مغزهای خوراکی ایرانی شامل پسته، گردو، فندق و بادام تهیه شده به روش پرس سرد زهرا پیراوی ونک شبنم پورفلاطون علوم غذایی و تغذیه , العدد 47 , السنة 12 , تابستان 1394 المقاله 3 - استفاده از شاخص جذب در ناحیه فرابنفش – مرئی به منظور تعیین نقطه دور ریز روغن سرخ کردنی علیرضا حسن پور زهرا پیراوی ونک سیمین اسداللهی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 8 , تابستان 1395 المقاله 4 - بررسی مقایسهای پایداری اکسیداتیو، عدد پراکسید، عدد یدی با نوع، مقدار و فعالیت آنتیاکسیدان سنتزی استخراج شده از روغنهای خوراکی 20.1001.1.24234966.1398.11.4.12.8 10.30495/jfst.2019.545912 ژیلا شعبانی لادن رشیدی زهرا پیراوی ونک زهرا غلامی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 11 , زمستان 1398