فهرس المقالات زهرا غلامی المقاله 1 - مدل سازی اثر برشته کردن با مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه هندوانه آجیلی و بهینه سازی آن زهرا غلامی سارا انصاری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 10 , تابستان 1397 المقاله 2 - بررسی مقایسهای پایداری اکسیداتیو، عدد پراکسید، عدد یدی با نوع، مقدار و فعالیت آنتیاکسیدان سنتزی استخراج شده از روغنهای خوراکی 20.1001.1.24234966.1398.11.4.12.8 10.30495/jfst.2019.545912 ژیلا شعبانی لادن رشیدی زهرا پیراوی ونک زهرا غلامی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 11 , زمستان 1398