List of Articles زهرا غلامی Article 1 - مدل سازی اثر برشته کردن با مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه هندوانه آجیلی و بهینه سازی آن زهرا غلامی سارا انصاری Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 2 - بررسی مقایسهای پایداری اکسیداتیو، عدد پراکسید، عدد یدی با نوع، مقدار و فعالیت آنتیاکسیدان سنتزی استخراج شده از روغنهای خوراکی 20.1001.1.24234966.1398.11.4.12.8 10.30495/jfst.2019.545912 ژیلا شعبانی لادن رشیدی زهرا پیراوی ونک زهرا غلامی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026