List of Articles سارا انصاری Article 1 - تولید فیلم نانوکامپوزیتی تهیه شده از صمغ دانه به/ نانو کریستال سلولز و بررسی ویژگیهای فیلم ترکیبی حاصل T. Bayzavi S. Ansari N. Danesh Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 68 , Year , Autumn 2020 Article 2 - بررسی تاثیر فرایند حرارتی بر برخی ویژگیهای کیفی ذرت طی دوره نگهداری انجمادی E. Nikzat S. Ansari Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 61 , Year , Winter 2019 Article 3 - مدل سازی اثر برشته کردن با مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه هندوانه آجیلی و بهینه سازی آن زهرا غلامی سارا انصاری Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 4 - تاثیر درصد و اندازه ذرات هسته خرما بر ویژگی های کیفی خمیر و کیک اسفنجی فاقد گلوتن 20.1001.1.24234966.1401.14.3.10.5 10.30495/jfst.2021.684152 Marjan Hajizadeh Sara Ansari Bahram Bahri Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026 Article 5 - غنی سازی ماست با عصاره برگ گردو و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن 20.1001.1.24234966.1399.12.4.1.4 10.30495/jfst.2020.674496 معصومه شیروانی سارا انصاری Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 6 - استفاده از روش توموگرافی کامپیوتری برای شناسایی ذرات استخوان و پوست در همبرگر معمولی 20.1001.1.24234966.1399.12.3.5.6 10.30495/jfst.2020.674241 علیرضا جمالپور سارا انصاری Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026 Article 7 - بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب سارا انصاری ابراهیم حسینی ندا مفتون آزاد عسگر فرحناکی غلامحسن اسدی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1396