List of Articles مریم میزانی Article 1 - بررسی تاثیر پرتودهی روی ترکیبات فرار طبیعی نعناع خشک و مهاجرت کرده از بستهبندی به درون آن F. Vedaei M. Mizani M. Mashhadi Boujar A. Gerami Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 50 , Year , Summer 2016 Article 2 - تاثیر روش تولید کره بر ویژگی های تغذیه ای و عوامل خطرساز بیماری های قلبی عروقی L. Roufehgari Nejad M.R. Ehsani M. Mizani M. Tabibi Azar Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 57 , Year , Winter 2018 Article 3 - بررسی اثر جایگزینی نسبی گوشت قرمز با ژلاتین بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس نادیا Shokraneh مریم Mizani S. E. Hosseini عسگر Farahnaki عباس Gerami Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 48 , Year , Winter 2015 Article 4 - بررسی حضور پروتئین گیاهی سویا در تعدادی از محصولات گوشتی تجاری با آزمون PCR sara Bazyari Hamid Reza Zamani Zadeh Maryam Mizani Anoshe Sharifan Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 45 , Year , Winter 2015 Article 5 - تأثیر اینولین و گالاکتوالیگوساکاریدها بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سس کچاپ پری بیوتیک S. Mansouripour M. Mizani S. Rasouli A. Gavahee A. Sharifan Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 47 , Year , Autumn 2015 Article 6 - بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی سس مایونز کم چرب فرموله شده با نوعی نشاسته سیب زمینی به عنوان جایگزین تخم مرغ Sh. Ghazaei M. Mizani z. Piravi vanak M. Alimi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 52 , Year , Winter 2016 Article 7 - تأثیر فعالیت باکتریهای لاکتیکی بر محتوای اسید لینولئیک کنژوگه و اندیس آتروژنیک کره لیلا Roufegari-Nejad M.R Ehsani مسعود Darabi Amin مریم Mizani آیناز Alizadeh Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2012