List of Articles Leila roufegari Article 1 - فعالیت ضدباکتریایی و آنتیاکسیدانی اسانس آویشن (Thymus vulgaris) و عصاره آبی دارچین (Cinnamomum verum) و نانوامولسیونهای حاصل از آنها 10.30495/jfh.2022.1960661.1358 A.H. Khalili Agdam Sh. Zomorodi L. Roufegari-Nejad A. Khosrowshahi S. Hanifian Food Hygiene , Issue 1 , Year , Summer 2022 Article 2 - کاهش آکریلآمید در سیبزمینی سرخ کرده تحت پیش تیمارهای مختلف (مقاله کامل تحقیقاتی) Tala Rahbar Imani Leila Roufegari-Nejad Food Hygiene , Issue 1 , Year , Summer 2016 Article 3 - تأثیر فعالیت باکتریهای لاکتیکی بر محتوای اسید لینولئیک کنژوگه و اندیس آتروژنیک کره لیلا Roufegari-Nejad M.R Ehsani مسعود Darabi Amin مریم Mizani آیناز Alizadeh Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2012 Article 4 - بهینهسازی فرآوری حرارتی عسل با استفاده از ارزیابی خصوصیات فیزیکیشیمیایی و محتوای هیدروکسی متیل فورفورال S. Seyyedi Mansoor L. Roufegari-Nejad Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2017 Article 5 - ارزیابی امکان تولید پنیر سفید کم کلسترول بااستفاده از بتاسیکلودکسترین 20.1001.1.24234966.1401.14.1.2.3 10.30495/jfst.2022.686387 معصومه ملک یار لیلا روفه گری نژاد آیناز علیزاده رقیه اشرفی یورقانلو Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026