List of Articles محمدرضا احسانی Article 1 - تاثیر روش تولید کره بر ویژگی های تغذیه ای و عوامل خطرساز بیماری های قلبی عروقی L. Roufehgari Nejad M.R. Ehsani M. Mizani M. Tabibi Azar Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 57 , Year , Winter 2018 Article 2 - Comparative Analysis of Butter spectra of FTIR and NMR in Combination with Tallow 10.30495/jfbt.2022.63446.10284 Z. Nilchian M. R. Ehsani Z. Piravi-vanak S. Soha Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 23 , Year , Autumn 2024 Article 3 - تأثیر فعالیت باکتریهای لاکتیکی بر محتوای اسید لینولئیک کنژوگه و اندیس آتروژنیک کره لیلا Roufegari-Nejad M.R Ehsani مسعود Darabi Amin مریم Mizani آیناز Alizadeh Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2012 Article 4 - Application of Bio-Nanocomposite Films Based on Nano-TiO2 and Cinnamon Essential Oil to Improve the Physiochemical, Sensory, and Microbial Properties of Fresh Pistachio 10.22034/jon.2020.1903741.1091 Arezoo Esfahani Mohammad Reza Ehsani Maryam Mizani Abdorreza Mohammadi Nafchi Journal of Nuts , Issue 4 , Year , Summer 2020