فهرس المقالات محمدرضا احسانی المقاله 1 - تاثیر روش تولید کره بر ویژگی های تغذیه ای و عوامل خطرساز بیماری های قلبی عروقی لیلا روفه گری محمدرضا احسانی مریم میزانی مهناز طبیبی آذر علوم غذایی و تغذیه , العدد 57 , السنة 15 , زمستان 1396 المقاله 2 - Comparative Analysis of Butter spectra of FTIR and NMR in Combination with Tallow 10.30495/jfbt.2022.63446.10284 Z. Nilchian M. R. Ehsani Z. Piravi-vanak S. Soha Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 23 , السنة 12 , پاییز 1402 المقاله 3 - تأثیر فعالیت باکتریهای لاکتیکی بر محتوای اسید لینولئیک کنژوگه و اندیس آتروژنیک کره لیلا روفهگری نژاد محمدرضا احسانی مسعود دارابی امین مریم میزانی آیناز علیزاده بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 2 , پاییز 1391 المقاله 4 - Application of Bio-Nanocomposite Films Based on Nano-TiO2 and Cinnamon Essential Oil to Improve the Physiochemical, Sensory, and Microbial Properties of Fresh Pistachio 10.22034/jon.2020.1903741.1091 Arezoo Esfahani Mohammad Reza Ehsani Maryam Mizani Abdorreza Mohammadi Nafchi Journal of Nuts , العدد 4 , السنة 11 , تابستان 2020