فهرس المقالات آیناز علیزاده المقاله 1 - اثر فیلم نانوبیوکامپوزیت برپایه تفاله پرتقال حاوی نانوفیبرسلولز و اسانس گزنه بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت گاو 10.30495/jfh.2021.1926243.1311 سیده الهام موسوی کلجاهی آیناز علیزاده حامد همیشه کار هادی الماسی نارملا آصفی بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 11 , بهار 1400 المقاله 2 - تأثیر فعالیت باکتریهای لاکتیکی بر محتوای اسید لینولئیک کنژوگه و اندیس آتروژنیک کره لیلا روفهگری نژاد محمدرضا احسانی مسعود دارابی امین مریم میزانی آیناز علیزاده بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 2 , پاییز 1391 المقاله 3 - ارزیابی امکان تولید پنیر سفید کم کلسترول بااستفاده از بتاسیکلودکسترین 20.1001.1.24234966.1401.14.1.2.3 10.30495/jfst.2022.686387 معصومه ملک یار لیلا روفه گری نژاد آیناز علیزاده رقیه اشرفی یورقانلو نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 14 , بهار 1401 المقاله 4 - بهینهسازی فرایند ازن زنی خرمای ربی جهت افزایش ماندگاری محصول 20.1001.1.24234966.1399.12.2.7.6 10.30495/jfst.2020.674003 امیر نیک آسا آیناز علیزاده کامیار حیدرنژاد نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 12 , تابستان 1399