فهرس المقالات نارملا آصفی المقاله 1 - اثر فیلم نانوبیوکامپوزیت برپایه تفاله پرتقال حاوی نانوفیبرسلولز و اسانس گزنه بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت گاو 10.30495/jfh.2021.1926243.1311 سیده الهام موسوی کلجاهی آیناز علیزاده حامد همیشه کار هادی الماسی نارملا آصفی بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 11 , بهار 1400 المقاله 2 - مطالعه اثر تیمار ازن بر ویژگیهای کیفی و بار میکروبی سماق، زیره و فلفل علیرضا همتی مقدم نارملا آصفی شهرام حنیفیان بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 7 , پاییز 1396 المقاله 3 - مقایسه اثرخشککردن همرفت و تحت خلاء بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی لواشک زغالاختهی فرمولهشده 20.1001.1.24234966.1401.14.4.7.4 10.30495/jfst.2021.684162 معصومه حسینی خصال نارملا آصفی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 14 , زمستان 1401 المقاله 4 - تاثیر زمان مایکروویو و نوع اسید بر بازده و ویژگیهای کیفی پکتین متوکسیل پایین استخراج شده از میوه "به" 20.1001.1.24234966.1401.14.1.6.7 10.30495/jfst.2021.684124 ندا ابراهیمی نارملا آصفی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 14 , بهار 1401 المقاله 5 - تاثیر فراصوت و آنزیم بری بر خصوصیات فیزیکی وشیمیایی کدوی سرخ شده با روش سطح پاسخ 20.1001.1.24234966.1400.13.1.6.0 10.30495/jfst.2021.680254 ایسان علی پور نارملا آصفی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 13 , بهار 1400