List of Articles نارملا آصفی Article 1 - اثر فیلم نانوبیوکامپوزیت برپایه تفاله پرتقال حاوی نانوفیبرسلولز و اسانس گزنه بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت گاو 10.30495/jfh.2021.1926243.1311 S.E. Mousavi Kalajahi A. Alizadeh H. Hamishehkar H. Almasi N. Asefi Food Hygiene , Issue 1 , Year , Spring 2021 Article 2 - مطالعه اثر تیمار ازن بر ویژگیهای کیفی و بار میکروبی سماق، زیره و فلفل A. Hemmati Moghadam N. Asefi S. Hanifian Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2017 Article 3 - مقایسه اثرخشککردن همرفت و تحت خلاء بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی لواشک زغالاختهی فرمولهشده 20.1001.1.24234966.1401.14.4.7.4 10.30495/jfst.2021.684162 Masomueh Hosseiny Khesal Narmela Asefi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 4 - تاثیر زمان مایکروویو و نوع اسید بر بازده و ویژگیهای کیفی پکتین متوکسیل پایین استخراج شده از میوه "به" 20.1001.1.24234966.1401.14.1.6.7 10.30495/jfst.2021.684124 ندا ابراهیمی نارملا آصفی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 5 - تاثیر فراصوت و آنزیم بری بر خصوصیات فیزیکی وشیمیایی کدوی سرخ شده با روش سطح پاسخ 20.1001.1.24234966.1400.13.1.6.0 10.30495/jfst.2021.680254 ایسان علی پور نارملا آصفی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026