فهرس المقالات Leila roufegari المقاله 1 - فعالیت ضدباکتریایی و آنتیاکسیدانی اسانس آویشن (Thymus vulgaris) و عصاره آبی دارچین (Cinnamomum verum) و نانوامولسیونهای حاصل از آنها 10.30495/jfh.2022.1960661.1358 امیرحسین خلیلی اقدم شهین زمردی لیلا روفهگرینژاد اصغر خسروشاهی شهرام حنیفیان بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 12 , بهار 1401 المقاله 2 - کاهش آکریلآمید در سیبزمینی سرخ کرده تحت پیش تیمارهای مختلف (مقاله کامل تحقیقاتی) طلا رهبرایمانی لیلا روفهگرینژاد بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 6 , بهار 1395 المقاله 3 - تأثیر فعالیت باکتریهای لاکتیکی بر محتوای اسید لینولئیک کنژوگه و اندیس آتروژنیک کره لیلا روفهگری نژاد محمدرضا احسانی مسعود دارابی امین مریم میزانی آیناز علیزاده بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 2 , پاییز 1391 المقاله 4 - بهینهسازی فرآوری حرارتی عسل با استفاده از ارزیابی خصوصیات فیزیکیشیمیایی و محتوای هیدروکسی متیل فورفورال سپیدار سیدی منصور لیلا روفهگرینژاد بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 7 , پاییز 1396 المقاله 5 - ارزیابی امکان تولید پنیر سفید کم کلسترول بااستفاده از بتاسیکلودکسترین 20.1001.1.24234966.1401.14.1.2.3 10.30495/jfst.2022.686387 معصومه ملک یار لیلا روفه گری نژاد آیناز علیزاده رقیه اشرفی یورقانلو نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 14 , بهار 1401