فهرس المقالات اصغر خسروشاهی اصل المقاله 1 - فعالیت ضدباکتریایی و آنتیاکسیدانی اسانس آویشن (Thymus vulgaris) و عصاره آبی دارچین (Cinnamomum verum) و نانوامولسیونهای حاصل از آنها 10.30495/jfh.2022.1960661.1358 امیرحسین خلیلی اقدم شهین زمردی لیلا روفهگرینژاد اصغر خسروشاهی شهرام حنیفیان بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 12 , بهار 1401 المقاله 2 - تولید ماست میوهای فراسودمند از شیرگاومیش با افزون پودر پنیرک (Malva sylvestris) 10.30495/jfst.2022.1943724.1763 آیدا هدایت ساعتلو اصغر خسروشاهی اصل شهین زمردی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 60 , السنة 16 , تابستان 1403 المقاله 3 - بررسی تاثیر موسیلاژ دانه چیا حاوی غلظتهای مختلف عصاره آبی برگ زیتون بر ماندگاری فیله مرغ در یخچال 10.30495/jfm.2022.682749 فرشته اخوان سیاسی پور فومنی مهدی شریفی سلطانی شهین زمردی سارا جعفریان اصغر خسروشاهی اصل میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1401 المقاله 4 - تاثیر ضد میکروبی پوشش موسیلاژ دانه ریحان حاوی نانوذرات اکسید روی بر کیفیت پنیر چدار در طول رسیدن سحر خیرخواه فقرا سارا جعفریان شهین زمردی لیلا روزبه نصیرائی اصغر خسروشاهی اصل میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 8 , تابستان 1400