List of Articles اصغر خسروشاهی اصل Article 1 - فعالیت ضدباکتریایی و آنتیاکسیدانی اسانس آویشن (Thymus vulgaris) و عصاره آبی دارچین (Cinnamomum verum) و نانوامولسیونهای حاصل از آنها 10.30495/jfh.2022.1960661.1358 A.H. Khalili Agdam Sh. Zomorodi L. Roufegari-Nejad A. Khosrowshahi S. Hanifian Food Hygiene , Issue 1 , Year , Summer 2022 Article 2 - تولید ماست میوهای فراسودمند از شیرگاومیش با افزون پودر پنیرک (Malva sylvestris) 10.30495/jfst.2022.1943724.1763 Aida Hedayat Saatloo Asghar Khosrow Shahi Shahin Zomorodi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 60 , Year , Summer 2027 Article 3 - بررسی تاثیر موسیلاژ دانه چیا حاوی غلظتهای مختلف عصاره آبی برگ زیتون بر ماندگاری فیله مرغ در یخچال 10.30495/jfm.2022.682749 Fereshteh Akhavan Mahdi Sharifi Soltani Shahin Zomorodi sara jafarian Asghar Khosrowshahi asl Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Summer 2022 Article 4 - تاثیر ضد میکروبی پوشش موسیلاژ دانه ریحان حاوی نانوذرات اکسید روی بر کیفیت پنیر چدار در طول رسیدن Sahar Kheirkhah Foghara sara jafarian Shahin Zomorodi Leila Roozbeh Asghar Khosrowshahi asl Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Autumn 2021