فهرس المقالات Shahin Zomorodi المقاله 1 - زندهمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و بررسی خواص کیفی ماست تهیه شده از شیر بز راحله نژاد رزمجوی اخگر شهین زمردی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 7 , پاییز 1399 المقاله 2 - بررسی تاثیر موسیلاژ دانه چیا حاوی غلظتهای مختلف عصاره آبی برگ زیتون بر ماندگاری فیله مرغ در یخچال 10.30495/jfm.2022.682749 فرشته اخوان سیاسی پور فومنی مهدی شریفی سلطانی شهین زمردی سارا جعفریان اصغر خسروشاهی اصل میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1401 المقاله 3 - تاثیر ضد میکروبی پوشش موسیلاژ دانه ریحان حاوی نانوذرات اکسید روی بر کیفیت پنیر چدار در طول رسیدن سحر خیرخواه فقرا سارا جعفریان شهین زمردی لیلا روزبه نصیرائی اصغر خسروشاهی اصل میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 8 , تابستان 1400 المقاله 4 - Evaluation of Shelf Life of Walnut Kernels Treated by Antioxidants and Different Packaging under Two Temperatures 10.22034/jon.2019.1869946.1059 Roghieh Talebi Habashi Shahin Zomorodi Alireza Talaie Sepideh Kalateh Jari Journal of Nuts , العدد 5 , السنة 10 , بهار 2019