List of Articles سید امیر علی انوار Article 1 - جداسازی و بهینه سازی شرایط رشد مخمر های دارای خواص کاهندگی آفلاتوکسین B1 از پنیر های محلی در ایران 10.30495/jcp.2022.21980 غزال Yahyapour S.A.A Anvar مریم Ataee حامد Ahari حسین Askari Journal of Comparative Pathobiology , Issue 5 , Year , Winter 2023 Article 2 - بررسی خواص پروبیوتیکی لاکتوباسیل های جدا شده از شیر گاو منعقد شده 20.1001.1.22518851.1401.17.2.12.9 10.30495/jvm.2022.1946618.1191 ساناز کوشا حامد اهری گیتی کریم سید امیر علی انوار نشریه علمی میکروبیولوژی دامپزشکی , Issue 1 , Year , Autumn 1401 Article 3 - مطالعه خواص ضدمیکروبی پوشش نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات نقره 10.30495/jfh.2020.1885319.1251 M. Pouyamanesh H. Ahari A.A. Anvar G. Karim Food Hygiene , Issue 2 , Year , Summer 2020 Article 4 - محصولات زیستفعال سیانوباکتریها و ریز جلبکها بهعنوان مکملهای غذایی و دارویی باارزش 10.30495/jfh.2021.1925461.1310 S. A.A. Anvar B. Nowruzi M. Tala Food Hygiene , Issue 1 , Year , Spring 2021 Article 5 - اتصال سم افلاتوکسین M1 به باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتارم در دوغ وسنجش آن به روش کمی سازی HPLC Roghayeh Sokoutifar Vadood Razavilar Seyed Amir Ali Anvar Shahram Shoeibi Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Autumn 2019 Article 6 - کاهش سم آفلاتوکسین M1 از شیر با استفاده از باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس لاکتوباسیلوس پلانتاروم و مخمر ساکارومایسیس بولاردی 10.30495/jfm.2021.683006 reza khadivi boroujeni vadood razavilar Seyed Amir Ali Anvar behruz Akbari Ardagani Journal of Food Microbiology , Issue 5 , Year , Winter 2021 Article 7 - مطالعه شیوع، مقاومت آنتی بیوتیکی و فاکتور های حدت در ایزوله های پسودوموناس آئروژینوزا جدا شده از گوشت خام 10.30495/jfm.2022.1951461.1762 Manizhe Rezaloo Abbasali Motalebi Zohreh Mashak Seyed Amir Ali Anvar Journal of Food Microbiology , Issue 5 , Year , Winter 2023 Article 8 - مروری بر کاربرد سیانوباکتری ها در افزایش اثرات پروبیوتیک و پری بیوتیک مواد غذایی 10.30495/jfm.2022.1943527.1740 Seyed Amir Ali Anvar Bahareh Nowruzi Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Winter 2022 Article 9 - استخراج، خالص سازی و ارزیابی خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی رنگدانه فیکواریترین سیانوباکتری خاکزی Nostoc sp. FA1 20.1001.1.20083068.1399.13.43.4.8 Bahareh Nowruzi AmirAli Anvar Hamed Ahari Journal of Microbial World , Issue 2 , Year , Autumn 2020 Article 10 - اسپیرولینا: خورشید سبز سلامت با ویژگی های زیست فعال 20.1001.1.20083068.1399.13.45.2.0 Bahareh Nowruzi Mahnaz Jafari shaghayegh babaie Atena Motamedi AmirAli Anvar Journal of Microbial World , Issue 5 , Year , Winter 2020 Article 11 - Investigating Nitrate and Nitrite Concentrations in Drinking Water of Five Districts in Tehran and Assessing the Presence of Nitrate Reducing Bacteria 10.22034/jchr.2021.1921756.1246 Reza Haji Seyed Mohammad Shirazi Maryam Tala Seyed Amir Ali Anvar Bahareh Nowruzi Zohreh Saeidi Masomeh Negahban Journal of Chemical Health Risks , Issue 4 , Year , Summer 2021 Article 12 - Nanobiodegradable Packaging with Nanocomposites: Addressing Nanoparticle Migration and Sensory Impacts for Enhanced Food Preservation Negin Ahmadi Hamed Ahari Kianoush Khosravi Darani Seyed Amir Ali Anvar Maryam Gharachorloo Food and Health , Issue 1 , Year , Summer 2024 Article 13 - Bi-Layer packaging approach with Rosemary encapsulated on Nanochitosan for increasing Shelf Life of Sturgeon Fillets leila khoshboui lahijani Hamed Ahari Seyed Amir Ali Anvar Anousheh Sharifan Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 31 , Year , Autumn 2024 Article 14 - جداسازی و شناسایی مولکولی ژن های تولید انتروتوکسین های استافیلوکوکوس ارئوس از شیر خام گاو Hamideh Jalaliani Seyed Amir Ali Anvar k Amini Gh Karim Journal of Comparative Pathobiology , Issue 3 , Year , Autumn 2024