List of Articles شاهرخ شعبانی Article 1 - بررسی تاثیر عصاره آبی مرمکی بر ویژگی های گوشت چرخ کرده گوساله نگهداری شده در دمای یخچال 10.30495/jftn.2022.65032.11171 yasaman mohammad namdar shahrokh shabani hossein bakhoda Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 78 , Year , Summer 2024 Article 2 - مطالعه عوامل موثر بر استخراج سوپر آنتی اکسیدان آستاگزانتین از ضایعات میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) 10.30495/jftn.2022.65507.11176 F. Saber baghban sh. shabani R. Azizi Nezhad Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 77 , Year , Winter 2023 Article 3 - بررسی میزان آلودگی ادویههای عرضه شده به صورت فله و بسته بندی (فلفل سیاه، فلفل قرمز، سماق و دارچین) به اسپورهای هوازی در استان زنجان زینب Sedaghat مهران Mohseni کوروش Kamali مریم Hasan شاهرخ Shabani نیکتا Ferdosi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 46 , Year , Summer 2015 Article 4 - مطالعه اثرات ضد باکتریایی و ضد اکسیداسیونی عصاره جلبک Chlorella vulgaris بر کیفیت ماهی Rainbow Trout در دمای 4 درجه سلسیوس F. Ghafoori Sh. Shabani A. Akhondzadeh Basti Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 59 , Year , Autumn 2018 Article 5 - بررسی اثر ضد میکروبی عصاره سیر بر باکتریهایStaphylococous aureus وEscherichia coli در مدل غذایی گوشت مرغ آماده طبخ مریم Ranjbar انوشه Sharifan شاهرخ Shabani مهدی Amin Afshar Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 44 , Year , Winter 2014