فهرس المقالات ابراهیم رحیمی المقاله 1 - تعیین میزان باقیمانده سرب در نمونه های ماهیچه ،کبد وکلیه گاوهای کشتار شده در کشتارگاه اصفهان ابراهیم رحیمی نوردهر رکنی مهرداد قوامی عبدالحمد حسنی طباطبائی پاتوبیولوژی مقایسه ای , العدد 1 , السنة 3 , بهار 1385 المقاله 2 - ارزیابی اثر پروبیوتیک ها در پیشگیری از مسمومیت های باکتریایی غذایی در سگ سام ترکان داریوش شیرانی ابراهیم رحیمی کیوان قمی پاتوبیولوژی مقایسه ای , العدد 1 , السنة 8 , بهار 1390 المقاله 3 - تمایز سارکوسیستیس هومینیس در گوشت گاو به روشPCR ابراهیم رحیمی عباس دوستی سید رضا حسینی مجید همایونی رحمان عبدی زاده پاتوبیولوژی مقایسه ای , العدد 2 , السنة 9 , تابستان 1391 المقاله 4 - مقاومت آنتی بیوتیکی گونه های کمپیلوباکتر جدا شده از گوشت مرغ، بوقلمون، بلدرچین، کبک، شترمرغ، گاو، گوسفند، بز، و شتر عرضه شده در شهرستان شهرکرد ابراهیم رحیمی امیر شاکریان حمید رضا کاظمینی محمد علی گودرزی علوم غذایی و تغذیه , العدد 39 , السنة 10 , تابستان 1392 المقاله 5 - بررسی شیوع کمپیلوباکترژژونی و کمپیلوباکترکلی در کبد طیور در اصفهان ابراهیم رحیمی زینب ترکی باغبادرانی میکروبیولوژی دامپزشکی , العدد 1 , السنة 5 , تابستان 1388 المقاله 6 - اثر یک همیار زیستی تجاری بر مولفههای رشد و بار میکروبی دستگاه گوارش و گوشت در جوجههای گوشتی 20.1001.1.22518851.1396.13.2.2.7 ابوالفضل نصیری اردلی مجید غلامی آهنگران ابراهیم رحیمی میکروبیولوژی دامپزشکی , العدد 1 , السنة 13 , زمستان 1396 المقاله 7 - شناسایی اشریشیا کلی O157:H7 از گوشت گاوهای کشتار شده در کشتارگاه شهرستان رفسنجان با استفاده از تکنیک PCR رضا شاهرخ آبادی ابراهیم رحیمی حسن ممتاز راحله پور صاحبی میکروبیولوژی دامپزشکی , العدد 1 , السنة 8 , تابستان 1391 المقاله 8 - بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد مریم کلانتری محمد تقی گلمکانی محمد مهدی ریاحین اکرم شریفی اعظم سراجی عطیه حداد سامانی الهه تاجبخش ابراهیم رحیمی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 7 , زمستان 1394