فهرس المقالات محمد تقی گلمکانی المقاله 1 - بررسی خصوصیات اسانس پوست واریته های مختلف لیموترش خارگی استخراج شده به روش تقطیر با آب مهسا مویدی محمدتقی گلمکانی سارا موحد فصلنامه بیولوژی کاربردی , العدد 4 , السنة 5 , پاییز 1394 المقاله 2 - ارزیابی ویژگیهای کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس ریزپوشانی شده 10.30495/jfh.2019.545852 سعید سخاوتی زاده محمود امین لاری حمیدرضا قیصری سید شهرام شکرفروش محمد تقی گلمکانی بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1398 المقاله 3 - بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد مریم کلانتری محمد تقی گلمکانی محمد مهدی ریاحین اکرم شریفی اعظم سراجی عطیه حداد سامانی الهه تاجبخش ابراهیم رحیمی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 7 , زمستان 1394