• معلومات عنا
  • خدمات
    • باحثون
    • للمؤلفين
    • رئیس التحرير
    • للمحررين
    • الحکم
    • للحَکَم
  • قائمة المجلات
  • طلب
  • اتصل بنا
  • الصفحة الرئيسية
  • معلومات عنا
  • اتصل بنا
  • تسجيل
  • دخول
  • طلب
البحث المتقدم
  • الصفحة الرئيسية
  • دکتر شهرام شکر فروش

    فهرس المقالات دکتر شهرام شکر فروش


  • المقاله

    1 - بررسی آلودگی گله‌های طیور گوشتی در آخر دوره پرورش به کمپیلوباکتر ژژونی و کمپیلوباکتر کولای
    20.1001.1.22518851.1396.13.1.2.5
    عنایت بریزی سید شهرام شکر فروش سعید حسین زاده مصطفی عبدالهی
    میکروبیولوژی دامپزشکی , العدد 1 , السنة 13 , تابستان 1396

  • المقاله

    2 - گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتری‌های اشریشیا کلی و سالمونلا تیفی‌موریوم
    مهدی هاشم پور صادقیان نسرین کاظمی پور سید شهرام شکرفروش محمد هادی اسکندری
    بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 8 , زمستان 1397

  • المقاله

    3 - ارزیابی ویژگی‌های کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس ‌رامنوسوس ریزپوشانی شده
    10.30495/jfh.2019.545852
    سعید سخاوتی زاده محمود امین لاری حمیدرضا قیصری سید شهرام شکرفروش محمد تقی گلمکانی
    بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1398

  • المقاله

    4 - کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوان‌گیری شده با روش مکانیکی
    محمد هادی اسکندری سعیده هاشمی نسب مهرداد نیاکوثری شهرام شکرفروش
    بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 8 , پاییز 1397

  • المقاله

    5 - مقایسه روش الکتروفورز موئینه ای با آشکارساز جذبی با روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا برای اندازه گیری مقدار هیستامین در محیط کشت میکروبی
    صفورا پشگه سید شهرام شکرفروش محمود امین لاری سعید حسین زاده
    بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 8 , بهار 1397

  • المقاله

    6 - بررسی فراوانی آفلاتوکسین M1 به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در شیر خام و پاستوریزه در شهرستان‌های شمال استان کرمان
    10.30495/jfh.2020.669677
    سمیه صادقی حمیدرضا قیصری سارا بصیری حسین رشیدی سید شهرام شکرفروش
    بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 9 , زمستان 1398

  • المقاله

    7 - خصوصیات بیوشیمیایی و ضدمیکروبی باکتری های اندوفیتی جدا شده از بومادران (Achillea millefolium) و کتیرا (Astraglus gossypinus) مناطق جغرافیایی استان فارس
    10.30495/jfh.2019.669288
    زهرا ارجائی سید شهرام شکرفروش سعید حسین زاده
    بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 9 , پاییز 1398

  • المقاله

    8 - اثر باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگی‌های کیفی آن
    10.30495/jfh.2020.671113
    راحله فرهی آشتیانی سید شهرام شکرفروش حمیدرضا مرحوم قیصری سارا بصیری محمد هادی اسکندری
    بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 10 , تابستان 1399

  • المقاله

    9 - بررسی اثر ریزپوشانی با آلژینات سوکسینیله شده بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگی‌های کیفی و حسی ماست حاوی آن طی دوره نگه‌داری
    10.30495/jfh.2020.578849.1200
    محمود فروزان تبار سعید حسین زاده حمیدرضا قیصری سید شهرام شکرفروش
    بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 11 , بهار 1400

  • المقاله

    10 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآورده‌های گوشتی
    سید شهرام شکرفروش نوردهر رکنی گیتی کریم سید مهدی رضوی روحانی سید محمد مهدی کیایی مریم عباس والی
    بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 2 , پاییز 1391

  • المقاله

    11 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن
    سید شهرام شکرفروش گیتی کریم سید مهدی رضوی روحانی سید محمد مهدی کیایی نوردهر رکنی مریم عباس والی
    بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 2 , تابستان 1391

  • المقاله

    12 - ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی عصاره متانولی پوست انار واریته رباب (Punica granatum var. Rabbab)
    عنایت بریزی سید شهرام شکرفروش سعید حسین زاده
    بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 6 , پاییز 1395

  • المقاله

    13 - بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی
    سید شهرام شکرفروش سید مهدی رضوی روحانی گیتی کریم سید محمد مهدی کیایی نوردهر رکنی مریم عباس والی
    بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 2 , زمستان 1391

  • المقاله

    14 - بررسی اثر پروبیوتیک‌های باسیلوس کواگولانس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر کاهش جذب کادمیوم در موش صحرایی
    مجید مجلسی سید شهرام شکرفروش حمیدرضا قیصری سعید نظیفی سعید نظیفی جواد ساجدیان‌فرد
    بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 6 , تابستان 1395

  • المقاله

    15 - بررسی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در بستنی‌های پروبیوتیک و سین‌بیوتیک کم‌چرب
    مجید هاشمی حمیدرضا قیصری سید شهرام شکرفروش
    بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 3 , پاییز 1392

  • المقاله

    16 - بررسی فراوانی سارکوسیست در گاوهای کشتار شده در کشتارگاه کرمانشاه
    10.30495/vmj.2022.691086
    علی مقدم سید شهرام شکرفروش
    پژوهش های بالینی و آزمایشگاهی دامپزشکی , العدد 5 , السنة 9 , زمستان 1400

سند


Sanad is a platform for managing Azad University publications

الروابط


  • جامعة آزاد الإسلامية
  • Iranian Journals IndexedIn ISI

المراكز ذات الصلة


  • مكتب المرشد الأعلى
  • المؤسسة الرئاسية
  • وزارة العلوم والبحوث والتكنولوجيا
  • وزارة الصحة والتعليم الطبي
  • مركز التواصل المجتمعي (SAMS)

دعامة


الصفحات الرسمية



  • الصفحة الرئيسية
  • خريطة الموقع
  • جامعة آزاد الإسلامية
  • اتصل بنا

حقوق هذا الموقع الإلكتروني مملوكة لنظام SANAD Press Management. © 1442-1447

الصفحة الرئيسية| دخول| معلومات عنا| اتصل بنا|
[English] [فارسی] [en] [fa]
  • IAU
  • دخول