فهرس المقالات حمید رضا قیصری المقاله 1 - ارزیابی ویژگیهای کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس ریزپوشانی شده 10.30495/jfh.2019.545852 سعید سخاوتی زاده محمود امین لاری حمیدرضا قیصری سید شهرام شکرفروش محمد تقی گلمکانی بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1398 المقاله 2 - بررسی فراوانی آفلاتوکسین M1 به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در شیر خام و پاستوریزه در شهرستانهای شمال استان کرمان 10.30495/jfh.2020.669677 سمیه صادقی حمیدرضا قیصری سارا بصیری حسین رشیدی سید شهرام شکرفروش بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 9 , زمستان 1398 المقاله 3 - اثر افزودن لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتالوز در جیره غذایی بر پروفایل چربی و باقیمانده فلزات سنگین در ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) 10.30495/jfh.2020.671509 شیدا مدرسه حمیدرضا قیصری سعید حسین زاده بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1399 المقاله 4 - اثر باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگیهای کیفی آن 10.30495/jfh.2020.671113 راحله فرهی آشتیانی سید شهرام شکرفروش حمیدرضا مرحوم قیصری سارا بصیری محمد هادی اسکندری بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 10 , تابستان 1399 المقاله 5 - بررسی اثر ریزپوشانی با آلژینات سوکسینیله شده بر زندهمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگیهای کیفی و حسی ماست حاوی آن طی دوره نگهداری 10.30495/jfh.2020.578849.1200 محمود فروزان تبار سعید حسین زاده حمیدرضا قیصری سید شهرام شکرفروش بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 11 , بهار 1400 المقاله 6 - بررسی امکان کاربری عصاره گیاه کارده (Biarum carduchcorum) بهعنوان رنت گیاهی در تولید پنیر سفید ایرانی حجتاله گلکاری حمیدرضا قیصری سید شهرام شکرفروش محمود امین لاری محمد رئیسی بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 7 , پاییز 1396