فهرس المقالات محمود امین لاری المقاله 1 - اصلاح شیمیایی لیزوزیم از طریق واکنش میلارد با دکستران و بررسی خواص ضدمیکروبی آنزیم اصلاح شده محمود امین لاری رقیه رمضانی صدیقه امیری علوم غذایی و تغذیه , العدد 41 , السنة 11 , زمستان 1392 المقاله 2 - بررسی امکان کاربری عصاره گیاه کارده (Biarum carduchcorum) بهعنوان رنت گیاهی در تولید پنیر سفید ایرانی حجتاله گلکاری حمیدرضا قیصری سید شهرام شکرفروش محمود امین لاری محمد رئیسی بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 7 , پاییز 1396 المقاله 3 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کالباس امولسیونی تولیدشده با گوشت ترد شده توسط عصاره آبی گیاه کارده (Biarum carduchcorum) محمد رئیسی سید شهرام شکرفروش محمود امین لاری حجت اله حجت اله گلکاری بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 7 , تابستان 1396