فهرس المقالات سعید حسین زاده المقاله 1 - خصوصیات بیوشیمیایی و ضدمیکروبی باکتری های اندوفیتی جدا شده از بومادران (Achillea millefolium) و کتیرا (Astraglus gossypinus) مناطق جغرافیایی استان فارس 10.30495/jfh.2019.669288 زهرا ارجائی سید شهرام شکرفروش سعید حسین زاده بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 9 , پاییز 1398 المقاله 2 - اثر افزودن لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتالوز در جیره غذایی بر پروفایل چربی و باقیمانده فلزات سنگین در ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) 10.30495/jfh.2020.671509 شیدا مدرسه حمیدرضا قیصری سعید حسین زاده بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1399 المقاله 3 - بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگیهای میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی 10.30495/jfh.0621.669328 سید مسعود محمدی محمود امین لاری سید شهرام شکرفروش سعید حسین زاده بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1399 المقاله 4 - بررسی اثر ریزپوشانی با آلژینات سوکسینیله شده بر زندهمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگیهای کیفی و حسی ماست حاوی آن طی دوره نگهداری 10.30495/jfh.2020.578849.1200 محمود فروزان تبار سعید حسین زاده حمیدرضا قیصری سید شهرام شکرفروش بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 11 , بهار 1400