List of Articles سعید حسین زاده Article 1 - خصوصیات بیوشیمیایی و ضدمیکروبی باکتری های اندوفیتی جدا شده از بومادران (Achillea millefolium) و کتیرا (Astraglus gossypinus) مناطق جغرافیایی استان فارس 10.30495/jfh.2019.669288 Z. Erjaee S.S. Shekarforoush S. Hosseinzadeh Food Hygiene , Issue 4 , Year , Autumn 2019 Article 2 - اثر افزودن لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتالوز در جیره غذایی بر پروفایل چربی و باقیمانده فلزات سنگین در ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) 10.30495/jfh.2020.671509 S. Madreseh H.R. Ghaisari S. Hosseinzadeh Food Hygiene , Issue 1 , Year , Spring 2020 Article 3 - بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگیهای میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی 10.30495/jfh.0621.669328 S.M. Mohammadi M. Aminlari S. S. Shekarforoush S. Hosseinzadeh Food Hygiene , Issue 1 , Year , Spring 2020 Article 4 - بررسی اثر ریزپوشانی با آلژینات سوکسینیله شده بر زندهمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگیهای کیفی و حسی ماست حاوی آن طی دوره نگهداری 10.30495/jfh.2020.578849.1200 M. Forouzantabar S. Hosseinzadeh H. R. Gheisari S. S. Shekarforoush Food Hygiene , Issue 1 , Year , Spring 2021