List of Articles محمود امین لاری Article 1 - ارزیابی ویژگیهای کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس ریزپوشانی شده 10.30495/jfh.2019.545852 S. sekhavatizadeh M. aminlari H.R. Gheisari S. shekarfroosh M. Golmakani Food Hygiene , Issue 1 , Year , Spring 2019 Article 2 - مقایسه روش الکتروفورز موئینه ای با آشکارساز جذبی با روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا برای اندازه گیری مقدار هیستامین در محیط کشت میکروبی S. Pashangeh S.S. Shekarforoush M. Aminlari S. Hosseinzadeh Food Hygiene , Issue 1 , Year , Summer 2018 Article 3 - بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگیهای میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی 10.30495/jfh.0621.669328 S.M. Mohammadi M. Aminlari S. S. Shekarforoush S. Hosseinzadeh Food Hygiene , Issue 1 , Year , Spring 2020