List of Articles حمید رضا قیصری Article 1 - ارزیابی ویژگیهای کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس ریزپوشانی شده 10.30495/jfh.2019.545852 S. sekhavatizadeh M. aminlari H.R. Gheisari S. shekarfroosh M. Golmakani Food Hygiene , Issue 1 , Year , Spring 2019 Article 2 - بررسی فراوانی آفلاتوکسین M1 به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در شیر خام و پاستوریزه در شهرستانهای شمال استان کرمان 10.30495/jfh.2020.669677 S. Sadeghi H.R. Gheisary S. Basiri H. Rashidi S.S. Shekarforoush Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2020 Article 3 - اثر افزودن لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتالوز در جیره غذایی بر پروفایل چربی و باقیمانده فلزات سنگین در ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) 10.30495/jfh.2020.671509 S. Madreseh H.R. Ghaisari S. Hosseinzadeh Food Hygiene , Issue 1 , Year , Spring 2020 Article 4 - اثر باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگیهای کیفی آن 10.30495/jfh.2020.671113 R. farahi ashtiani SH. ShekarForoush H.R. Gheisari S. Basiri M.H. Eskandari Food Hygiene , Issue 2 , Year , Summer 2020 Article 5 - بررسی اثر ریزپوشانی با آلژینات سوکسینیله شده بر زندهمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگیهای کیفی و حسی ماست حاوی آن طی دوره نگهداری 10.30495/jfh.2020.578849.1200 M. Forouzantabar S. Hosseinzadeh H. R. Gheisari S. S. Shekarforoush Food Hygiene , Issue 1 , Year , Spring 2021 Article 6 - بررسی امکان کاربری عصاره گیاه کارده (Biarum carduchcorum) بهعنوان رنت گیاهی در تولید پنیر سفید ایرانی H. Golkari H.R. Gheisari S.S. Shekarforoush M. Aminlari M. Raeisi Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2017