List of Articles محمد هادی اسکندری Article 1 - گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتریهای اشریشیا کلی و سالمونلا تیفیموریوم M. Hashempour Sadeghian N. Kazemipour S. Shekarforoush M. H. Eskandari Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2019 Article 2 - کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوانگیری شده با روش مکانیکی M. H. Eskandari S. hasheminasab M. niakosari S. Shekarforoush Food Hygiene , Issue 4 , Year , Autumn 2018 Article 3 - اثر باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگیهای کیفی آن 10.30495/jfh.2020.671113 R. farahi ashtiani SH. ShekarForoush H.R. Gheisari S. Basiri M.H. Eskandari Food Hygiene , Issue 2 , Year , Summer 2020 Article 4 - معرفی و مقایسه روشهای اندازهگیری خواص ضدکپکی باکتریهای لاکتیکی در پنیر حسین Sedaghat M.H Eskandari مرضیه Moosavi-Nasab S.S Shekarforoush M.A Hanifpour Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2014 Article 5 - مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره برگ چهار رقم زیتون (Olea europaea) بر باسیلوس سرئوس مریم Abbasvali محمود Esmaeili Koutamehr حمدالله Moshtaghi M.H Eskandari Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2015 Article 6 - تأثیر مراحل مختلف تولید صنعتی لواشک بر میزان کاهش سم پاتولین M.H Eskandari هاشم , Montaseri GH Mesbahi علیرضا TaheriYaganeh ، مهرداد Niakousari سمیه Karami Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2014 Article 7 - بررسی همزمان میزان نیتریت و نیترات باقیمانده در فرآوردههای گوشتی عرضه شده در شیراز با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا حجت اله Golkari M.H Eskandari سارا Pakfetrat ،حنان Lashkari Food Hygiene , Issue 2 , Year , Autumn 2012 Article 8 - بررسی اثر ضد باکتریایی عصارههای استونی، اتانولی و متانولی برگ چهار رقم زیتون ایرانی بر اشریشیا کولای Maryam Abbasvali Mahmoud Esmaeili Koutamehr Hamdollah Moshtaghi Mohammad Eskandari Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Autumn 2015